AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Evolve Fusion Transmitter, USB/ Line-In, bezdrátový přenos MP3 přes FM, dobíječka, 12V DC napájení,

Zobraziť katalóg
Evolve Fusion Transmitter, USB/ Line-In, bezdrátový přenos MP3 přes FM, dobíječka, 12V DC napájení,
- Evolve Fusion Transmitter, USB/ Line-In, bezdrátový přenos MP3 přes FM, dobíječka, 12V DC napájení, DO
Kód:  JD009e Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Evolve Fusion Transmitter, USB/ Line-In, bezdrátový přenos MP3 přes FM, dobíječka, 12V DC napájení, Predaj skončil

Evolve Fusion Transmitter, USB/ Line-In, bezdrátový přenos MP3 přes FM, dobíječka, 12V DC napájení,

Tento vysielač je ideálny pre využitie v automobiloch, ktoré majú zabudované autorádio v palubnej doske a úprava takéhoto rádia pre prehrávanie MP3 by stála príliš veľa peňazí.Evolve ponúka jednoduché a bezpečné riešenie pomocou prenosného FM vysielače, ktorý naladíte na vašom FM autorádiu.Prehrávanie MP3 z USB flash disku alebo z MP3 prehrávača s priamym bezdrôtovým prepojením do akéhokoľvek existujúceho autorádia.Vysielač okrem štandardnej podpory zdrojov signálu USB a Line-In prináša predovšetkým luxuní možnosť obsluhy pomocou diaľkového ovládania a nastavovanie vysielacích frekvencií po jednotlivých desiatkach MHz, čo umožňuje perfektne vyladiť príjem aj za sťažených podmienok, keď je FM pásmo plné bežných rozhlasových staníc.V súčasnosti aj vďaka skvelej cene nemá na slovenskom trhu konkurenciu.

Parametre a špecifikácie:
Otočný kĺb pre nastavenie optimálnej polohy počas prehrávania
210 prednastavených kanálov v FM pásme
Napájanie cigaretovú autozásuvky 12 V DC
Pamäť naposledy prehrávanej skladby
Rozhrani:USB 1.1 kompatibilné s 2.0
Rozsah vysielaných frekvencií:FM 87 - 108 MHz
Odstup signál / šum:85 dB
Výstupná frekvencia:20 Hz - 20 kHz
Podporované formáty:MP3 a WMA
USB flashdisk alebo externý prehrávač s Line-Out
Vzrokovací frekvencie:32 - 320 kbps

Obsah balenia:
FM vysielač
Line-In audio kábel
Náhradné poistka
Manuál
Diaľkový ovládač

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Evolve Fusion Transmitter, USB/ Line-In, bezdrátový přenos MP3 přes FM, dobíječka, 12V DC napájení, . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Evolve Fusion Transmitter, USB/ Line-In, bezdrátový přenos MP3 přes FM, dobíječka, 12V DC napájení, . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Evolve Fusion Transmitter, USB/ Line-In, bezdrátový přenos MP3 přes FM, dobíječka, 12V DC napájení, . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Evolve Fusion Transmitter, USB/ Line-In, bezdrátový přenos MP3 přes FM, dobíječka, 12V DC napájení, .
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií