AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

EVOLVEO Detective S4CIH

Zobraziť katalóg
EVOLVEO Detective S4CIH
4,3 3 hodnotení
Kamerový systém - 4x CCTV kamera s 1/4 SONY Super HAD CCD chipom, možno osadiť 1x 3.5 "SATA HDD, VGA, LAN, funkcia I-Cloud, detekcia pohybu, vnútorné i vonkajšie použitie, nočné videnie, diaľkové ovládanie, myš, 4x 18.3m kábel pre kamery súčasťou balenia
Kód:  RY221e Produktové číslo:  DETECTIVE S4CIH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EVOLVEO Detective S4CIH

Zabezpečte si váš majetok proti zlodejom pomocou monitorovacie stanice EVOLVEO. Štvorica kamier sa super citlivými čipy od firmy SONY sa postarajú o dôkladný monitoring ako pri umiestnení vo vnútri, tak vonku ak tomu dokonca aj za tmy vďaka infračervenému prísvitu. Jednoduché nastavenie spôsobu nahrávania, prístup ku kamerám prostredníctvom internetu na akomkoľvek PC, PDA, tabletu či mobilu a jednoduché nastavenie pripojenia k internetu bez nutnosti nastavovať router robí z monitorovacej stanice EVOLVEO dokonalého strážca vášho vlastníctva.

Viac očí viac vidí, a preto dostanete k monitorovacej stanici hneď štyri kamery. Tie môžete umiestniť ako do vnútorných priestorov, Tak do vonkajších vďaka certifikáciu IP67 (Ochrana proti vniknutiu prachu a striekajúcej vode). Super HAD CCD čipy vnútri kamier v kombinácii s infračerveným videním dokážu nepovolané osoby uvidieť aj v noci a to až do vzdialenosti 15 metrov! Aj keď práve nebudete priamo vo vami chránenom objekte, môžete mať stále istotu, že je všetko v úplnom poriadku. Vďaka LAN prepojenia máte kedykoľvek prístup ku kamerám prostredníctvom internetu na zariadeniach s OS Windows, Android, Symbian alebo Mac OS a prístup je navyše chránený heslom.

Záznam zo všetkých kamier je vykonávaný na klasický pevný disk (Nie je súčasťou balenia) pripojený cez SATA konektor. Na výber tiež máte hneď niekoľko režimov nahrávania, a to kontinuálny záznam obrazu alebo záznam podmienený detekciou pohybu. Pri kontinuálnom režime je možné navyše povoliť automatické prepisovanie najstarších záznamov pri zaplnení miesta na disku. Systém EVOLVEO Detective je dokonca tak šikovný, že v prípade, že hoci len z jedinej kamery prestane prijímať signál, okamžite vám pošle varovný email na vami zvolenú adresu, aby ste mohli ihneď zakročiť. Ten istý email možno zaslať aj v prípade, že jedna z kamier zachytí pohyb. Váš majetok tak bude naozaj v bezpečí.

Nastavenie, sprevádzkovanie aj používanie monitorovacie stanice je veľmi jednoduché.Priamo v balení nájdete diaľkové ovládanie a myš, prehľadné OSD menu je k dispozícii aj v slovenčine a pre obraz slúži zabudovaný VGA konektor pre pripojenie k TV alebo monitoru. Navyše máte možnosť využiť funkciu P2P (I-cloud), pomocou ktorej môžete ľahko nastaviť pripojenie k internetu bez nutnosti nastavovať váš router. Originálny pripojovací kábel je možné nahradiť pri nutnosti dlhšie vzdialenosti kamery od DVR jednotky nízko útlmovým koaxiálnym káblom (až 100 m) a dvojžilovým napájacím káblom s príslušnými koncovkami.


Doplňujúce informácie:

Kamera:
Vonkajšie prevedenie s krytím IP65
Senzor: 1/4 "SONY SUPER HAD CCD
Priemer šošovky: 3,6 mm
Viditeľný uhol: 62,2 °
Rýchlosť uzávierky: 1/50-1/100000 sec

Rozhranie:
4x BNC vstup, 1x BNC výstup
1x RCA vstup, 1x RCA výstup
USB
LAN
VGA

Formát videa:
H.264

Rozlíšenie záznamu:
NTSC: CIF (352 x 240), HD1 (704 x 240)
PAL: CIF (352 x 240), HD1 (704 x 240)

Funkcie a vlastnosti:
Záznamové módy: určený čas/detekcia pohybu/spustenie senzorom
Možnosti zobrazenia záznamu: samostatná kamera/4 kamery/striedavej
Vyhľadávanie záznamu: podľa času a dátumu/podľa udalostí
Infračervený dosah kamery pre nočné videnie: 10-15m
Prístup v reálnom čase prostredníctvom internetu
Možnosť ovládania pohybu kamier

Sieťové protokoly:
TCP/IP, UDP, DHCP, DNNNS, PPPoE

HDD rozhranie:
1 x SATA HDD 2,5 "alebo 3,5", max kapacita 2,5 TB

Obsah balenia:
Monitorovacie stanice EVOLVEO Detective S4CIH
4 x 18,3 m kábel
Diaľkové ovládanie
Myš

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre EVOLVEO Detective S4CIH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO Detective S4CIH. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO Detective S4CIH. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO Detective S4CIH. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO Detective S4CIH.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií