Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

EVOLVEO Smart TV stick D2 & EVOLVEO FlyMotion

Zobraziť katalóg
EVOLVEO Smart TV stick D2 & EVOLVEO FlyMotion
3,9 14 hodnotení
Multimediálne centrum - multimediálny prehrávač s prístupom na internet cez TV + EVOLVEO FlyMotion (AirMouse + bezdrôtová klávesnica), Dual Core 1 GHz, 1 GB RAM, 4 GB ROM, WiFi 802.11 b/g/n, 1x USB 2.0, 2x microUSB, microSDHC slot, HDMI 1.4, FullHD 1080p, MKV, DivX, MP3, WMA, MOV, JPEG, Android 4.2 Jelly Bean
Kód:  JD185g Produktové číslo:  SMTVS-D2-FLM Stránky výrobcu
EVOLVEO Smart TV stick D2 & EVOLVEO FlyMotion Predaj skončil

EVOLVEO Smart TV stick D2 & EVOLVEO FlyMotion

Premeňte ktorýkoľvek televízor s HDMI portom na multimediálne centrum zábavy pomocou miniatúrneho prehrávača EVOLVEO Smart TV stick D2. Priamo do obývačky si prenesiete jeden z najobľúbenejších operačných systémov Google Android, ktorý je rozšírený a známy predovšetkým z inteligentných telefónov a tabletov, a to hneď v jednej z jeho najaktuálnejších verzií - Jelly Bean. Praktické a zábavné aplikácie, ako je napríklad YouTube, voyou, internetový prehliadač Google Chrome a veľa ďalších ľahko stiahnuteľných, si tak vychutnáte v pohodlí vášho kresla s celou rodinou.

Hlavné rysy

  • Vylepší všetky televízory s HDMI portom
  • Miniatúrne rozmery
  • Rýchly dvojjadrový procesor a grafická karta
  • Bezdrôtové Wi-Fi pripojenie
  • Široká podpora multimediálnych formátov
  • Podpora microSDHC kariet a externých diskov
  • Státisíce stiahnuteľných aplikácií
  • Obľúbený systém Google Android Jelly Bean
  • Bezdrôtová klávesnica FlyMotion

Silný základ, viac zábavy


Dvojjadrový procesor spoločne s dedikovanou štvorjadrovou grafickou kartou Mali-400 poskytnú dostatok výkonu pre plynulé vychutnávanie všetkých multimediálnych aktivít. Surfujte pohodlne internetom, sledujte videá v plnom FullHD rozlíšení a hrajte moderné hry. Všetko na veľkej obrazovke vášho televízora.

Pohodlné ovládanie rukou

Užívajte si revolučné, intuitívne a maximálne pohodlné ovládanie prostredia prehrávača EVOLVEO vďaka modernému ovládaču FlyMotion. Ten vám okrem klasického spôsobu dovolí obsluhovať Infinity Stick D2 jednoduchými pohybmi rukami s klávesnicou - kurzor na obrazovke jednoducho kopíruje pohyb vašej paže vo vzduchu.

Spojenie bez káblov


Komunikácia medzi multimediálnym prehrávačom EVOLVEO a svetom internetu prebieha bezdrôtovo pomocou technológie Wi-Fi (vrátane automatickej aktualizácie systému). Na napájanie vám navyše stačí USB port televízora a odpadá vám tak nutnosť zložitého vedenia kabeláže.

Pripojte si čokoľvek


Či už budete mať vaše dáta na pamäťovej microSDHC karte, externom flashdisku či klasickom pevnom disku, stačí ich k prehrávaču pripojiť a okamžite tak k nim získať prístup. Pomocou funkcie Miracast je navyše možné bezdrôtovo zrkadliť obrazovku smartfónu priamo na TV.

Obľúbený svet priamo v TV


Využívajte vaše obľúbené Android aplikácie ako napríklad internetový prehliadač Google Chrome, predpoveď počasia, internetové rádiá, streamovanie videí z portálov YouTube a voyou alebo tisíce ďalších bezplatných aplikácií a hier z Google Play.

Parametre a špecifikácia:

Výpočtový výkon:
Operačný systém Android 4.2 Jelly Bean
Procesor: dvojjadrový na frekvencii 1 GHz

Pamäť:
Operačná: 1 GB
Úložný priestor: 4 GB
Slot na karty microSDHC: až 32 GB

Bezdrôtová konektivita:
Wi-Fi 802.11 b/g/n s podporou šifrovania

Rozhranie:
1x HDMI v1.4
1x čítačka pamäťových kariet microSDHC (až 32 GB)
2x USB 2.0
1x microUSB

Napájanie:
Priamo z USB výstupu televízora (minimálne 1 A výstup) alebo 230 V napájací zdroj
Ak je pripojený externý HDD, je nutné použiť 230 V napájací zdroj

Vyhotovenie:
Farba: čierna
Rozmery: 100 x 38 x 10 mm
Hmotnosť: 36 g

Balenie obsahuje:
EVOLVEO Infinity Stick D2
Bezdrôtový ovládač EVOLVEO FlyMotion
Predlžovací kábel HDMI
230 V napájací zdroj
Kábel microUSB OTG
Užívateľský manuál

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre EVOLVEO Smart TV stick D2 & EVOLVEO FlyMotion Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO Smart TV stick D2 & EVOLVEO FlyMotion.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií