Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

EVOLVEO XtraPhone 4.5 Q4 16GB DVB-T

Zobraziť katalóg
EVOLVEO XtraPhone 4.5 Q4 16GB DVB-T
3,6 20 hodnotení
Mobilný telefón - Dual SIM 4.5", Quad Core 1.5 GHz, DVB-T televízny tuner, GPU PowerVR SGX 544MP, QHD IPS 960x540px s 16.7mil. Farieb, 1GB RAM, 16GB ROM, 8 Mpx fotoaparát, 3G, GPS, WiFi, Bluetooth 4.0, FM , microSDHC, micro USB, Android 4.2, štýlové puzdro na mobil zadarmo + ochranná fólia zdarma + čistiaca podložka zadarmo
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  JD164l1tv Produktové číslo:  XP-4.5Q4-16TV Stránky výrobcu
EVOLVEO XtraPhone 4.5 Q4 16GB DVB-T 133,91 € Použité

EVOLVEO XtraPhone 4.5 Q4 16GB DVB-T

EVOLVEO XtraPhone 4.5 Q4 16GB DVB-T je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

evolve

Digitálna televízia

EVOLVEO XtraTV stick je miniatúrny DVB-T prijímač. Nie je nutné pripojenie na internet alebo WiFi signál, stačí ho zasunúť do microUSB portu a nainštalovať Android bezplatnú aplikáciu z Google Play a potom už sledovať zadarmo televízne vysielanie. Tuner umožňuje tiež jednoduché nahrávanie televízneho vysielania do vnútornej pamäte telefónu. Aplikácia TV tuneru pre operačný systém Google Android je zadarmo na stiahnutiu na Google Play alebo si ju môžete stiahnuť manuálne zo stránky, na ktorú sa dostanete kliknutím sem.

evolve

Rýchly štvorjadrový Android smartfón

Dostatok výkonu telefónu zaistí výkonný štvorjadrový procesor a jeden gigabyte operačnej pamäte. Samozrejmosťou je podpora rýchlych dátových prenosov 3G alebo 8-megapixelový fotoaparát s autofomatickým zaostrením, bleskom, podporou HDR a funkcia Panoráma. Na cestách určite oceníte funkciu WiFi hotspot, s ktorou vytvoríte bezdrôtovú WiFi sieť v okolí svojho telefónu. Môžete potom ľahko zdieľať svoje dátové pripojenie v telefóne pre prístup na internet napr. v notebooku.

Ohromná 16GB vnútorná pamäť

Užite si rýchle prehliadanie webu, najnáročnejšie hry, multitasking a možnosť sťahovať veľké súbory vďaka výkonnému Quad Core procesoru, v ktorom každé jadro pracuje na frekvencii 1,5 GHz. Využíva modernú architektúru ARM Cortex-7. Telefón disponuje veľkou 16 GB vnútornou pamäťou na vašu obľúbenú hudbu, filmy, fotografie vo vysokom rozlíšení a ďalšie súbory. Navyše ju možno ľahko ďalej rozšíriť pomocou microSDHC karty.

evolve

IPS displej

Verné zobrazenie zaistí QHD displej s rozlíšením 960 x 530 bodov, technológiou IPS s 16,7 miliónmi farieb a širokými pozorovacími uhlami, ktorá ponúka kryštalicky čistý obraz a verné farby.

evolve

Bohaté príslušenstvo

Každý deň oceníte štýlové čierne ochranné puzdro a praktickú čistiacu podložku, kvalitné slúchadlá EVOLVEO Black Ice s handsfree alebo ochrannú fóliu na displej. Pre stylistov je v príslušenstve navyše ďalší ochranný zadný kryt v perleťovo bielom prevedení.

Obsah balenia:

  • Dual SIM smartfón EVOLVEO XtraPhone 4.5 QC 16GB
  • EVOLVEO XtraTV Android DVB-T stick
  • stereo slúchadlá s hands-free
  • štýlové čierne ochranné púzdro
  • White Pearl biely zadný kryt
  • čistiaca podložka na displej
  • kvalitná ochranná fólia na displej
  • 230 V USB nabíjačka
  • microUSB kábel
  • návod

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,5 GHz (1 500 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm) Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.2 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre EVOLVEO XtraPhone 4.5 Q4 16GB DVB-T
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií