PET AD homeoffice

Genius DVB-T QuickStick

Zobraziť katalóg
Genius DVB-T QuickStick
4,0 2 hodnotení
Externá DVB-T prijímač USB2.0, DVB-T, velikost Flash Drive!, dálkové ovl.
Kód:  JT352b Produktové číslo:  32400016101 Stránky výrobcu
Genius DVB-T QuickStick Predaj skončil

Genius DVB-T QuickStick

Cenovo dostupný USB prijímač digitálneho pozemného vysielania plne kompatibilné s operačným systémom Windows XP Media Center Edition.Miniatúrne prevedenie je porovnateľné s veľkosťou bežného flashdisk.Vďaka tomu je ideálny pre notebooky alebo kompaktný barebone zostavy, možno samozrejme bez problému použiť is bežným stolovým počítačom.Je určený pre sledovanie a záznam televíznych alebo rádio programov vysielaných digitálne v modernom štandardu DVB-T, všetko v kvalite porovnateľnej s DVD, perfektním obrazem a krištáľovo čistým zvukom, navyše bez kazov, šumu a "duchov" spôsobených odrazmi signálu.Vďaka nízkej spotrebe nevyžaduje externý sieťový adaptér a vystačí si s napájením přímo po USB zbernici.Dodáva sa vrátane miniatúrne antény určené predovšetkým pre vonkajšie príjem a infračerveného diaľkového ovládania.Samozrejmosťou je aj príjem teletextu a programové ponuky EPG, ukladanie obrázkov, časované záznam alebo časový posun - živé vysielanie možno zastaviť a neskôr sa k nemu vrátiť a pokračovať v monitorovaní od miesta prerušenia.

Formát DVB-T predstavuje budúcnosť televízneho vysielania.Ide o priame pozemné vysielanie MPEG2 video streamu so špičkovou kvalitou obrazu.Keďže všetko prebieha digitálne, kvalitu obrazu neovplyvňuje rušenie, odrazy a podobne.Navyše nie je potrebné inštalovať novú anténu, systém je plne kompatibilný so všetkými anténním systémami klasickej analógovej televízie.

Parametre a špecifikácie:
Formát:DVB-T
Frekvenčný rozsah:video 48,25 - 863,25 MHz
Šírka pásma:6 / 7 / 8 MHz

Vstupy / výstupy:
USB 2.0
RF televízna anténa (mini konektor, redukcia je súčasťou balenia)

Ďalšie funkcie:
Teletext
Electronic Program Guide (EPG)
Titulky (teletextové)

Poznámka:pred kúpou sa informujte o dostupnosti digitálneho vysielania vo Vašej lokalite, napr/ / www.digitalnitelevize.sk / "> tu.

Taiwanská spoločnosť, založená v roku 1983, si za viac ako 30 rokov svojej existencie získala milióny spokojných zákazníkov po celom svete. Dnes sa môže chváliť hustou pobočkovou sieťou nielen vo svojej domovskej krajine, ale aj v Spojených štátoch, Veľkej Británii, Nemecku, Hong Kongu, Číne a v mnohých ďalších krajinách. Svoju prestíž si spoločnosť Genius vydobyla predovšetkým na poli počítačového príslušenstva, medzi ktorým vynikajú napríklad klávesnice, myši, grafické tablety a herné ovládače. Periférie značky Genius uspokoja akokoľvek náročného užívateľa, a preto sa rovnako dobre uplatnia v kancelárii aj na stole náruživého hráča.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Genius DVB-T QuickStick
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Genius DVB-T QuickStick. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Genius DVB-T QuickStick. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Genius DVB-T QuickStick. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Genius DVB-T QuickStick.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií