Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

GAMDIAS HEBE USB

Zobraziť katalóg
GAMDIAS HEBE USB
5 1 hodnotení
Slúchadlá herné, virtual surround sound 7.1, ovládač hlasitosti na kábli, nastaviteľný mikrofón, pozlátený USB konektor
Kód:  GAM051b Produktové číslo:  GHS2300 USB

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GAMDIAS HEBE USB

Slúchadlá s jedinečným herným dizajnom a s priestorovým zvukom virtual surround sound 7.1, Vďaka čomu majú skvelé predpoklady pre ovládnutie bojového poľa v akčných strieľačkách z vlastného pohľadu. S priestorovým zvukom určité ďaleko lepšie polohu, odkiaľ sa strieľa alebo prichádzajú kroky. Zvuk ako viackanálový získate aj počítaču či notebooku bez riadnej zvukovej karty, lebo sa slúchadlá pripojí cez pozlátený USB konektor.

Slúchadlá používajú špičkové 40mm neodymové magnety (NdFeB) pre živé výšky, jasné a hladké stredy a hlboké basy s riadnym výkonom. Pokrývajú široký rozsah produkovaného zvuku, a dokážu tak sprostredkovať zážitok, ako by ste boli priamo v hre. Audio aplikácie EOS ponúka nastavenie DSP signálov, Nastavenie zmiešaných zvukov, nastavenie zvukových efektov, karaoke a mnohé iné.

Keď hráte, nie je čas na nastavovanie hlasitosti v systéme, a preto majú ovládač na kábli. Uprostred hry nebude problém rýchlo nastaviť vhodnú hlasitosť. Napríklad ak chcete počuť prichádzať nepriateľov v pokojnom prostredí, radi si pridáte hlasitosť. Naopak pri výbuchoch a boji v prvej línii určite radi uberiete. Rovnako tak možno rýchlo vypnúť mikrofón a v pokoji, od pľúc si zanadávať na neschopný tím spoluhráčov. Aj polohu mikrofónu s potlačením šumu si možno prispôsobiť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kde sehnat náhradní náušníky?? Díky

Diskusia a poradňa k GAMDIAS HEBE USB
Príslušenstvo pre GAMDIAS HEBE USB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GAMDIAS HEBE USB.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií