Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

GAMDIAS Hephaestus USB

Zobraziť katalóg
GAMDIAS Hephaestus USB
4,8 9 hodnotení
Slúchadlá herné, virtual surround sound 7.1, ovládač hlasitosti na kábli, nastaviteľný mikrofón, pozlátený USB konektor
Kód:  GAM052a Produktové číslo:  GHS2000

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GAMDIAS Hephaestus USB

Keď hráte, nie je čas na nastavovanie hlasitosti v systéme, a preto majú ovládač na kábli. Uprostred hry nebude problém rýchlo nastaviť vhodnú hlasitosť. Napríklad ak chcete počuť prichádzať nepriateľov v pokojnom prostredí, radi si pridáte hlasitosť.
Napríklad ak chcete počuť prichádzať nepriateľov v pokojnom prostredí, radi si pridáte hlasitosť. Naopak pri výbuchoch a boji v prvej línii určite radi uberiete. Rovnako tak je možné rýchlo vypnúť mikrofón a v pokoji, od pľúc si zanadávať na neschopný tím spoluhráčov.
Slúchadlá s vkusným herným dizajnom as priestorovým zvukom virtual surround sound 7.1, vďaka čomu majú skvelé predpoklady pre ovládnutie bojového poľa v akčných strieľačkách z vlastného pohľadu.
S priestorovým zvukom určíte ďaleko lepšie polohu, odkiaľ sa strieľa alebo prichádzajú kroky. Zvuk ako viackanálový získate aj v počítači či notebooku bez riadnej zvukovej karty, pretože sa slúchadlá pripojí cez pozlátený USB konektor.
Slúchadlá navyše obsahujú hliníkové prvky v priestore uší, ktoré majú udržiavať ideálnu teplotu a zabraňujú tak prehrievaniu ušníc.
Inováciou je tiež vibračný systém v každom slúchadle, vďaka ktorému lepšie spoznáte, či je zdroj zvuku z ľavej, alebo pravej strany.
Slúchadlá používajú špičkové 40mm neodymové magnety (NdFeB) pre živé výšky, jasné a hladké stredy a hlboké basy s riadnym výkonom.
Pokrývajú široký rozsah produkovaného zvuku, a dokážu tak sprostredkovať zážitok, ako by ste boli priamo v hre. Audio aplikácie EOS ponúka nastavenie DSP signálov, nastavenie zmiešaných zvukov, nastavenie zvukových efektov, karaoke a mnohé iné.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nechtěli by jste zase sehnat tyhle sluchátka od GAMDIAS ? Oni je stále prodávají a jsou to nejlepší sluchátka co jsem kdy měl. Přinejhorším si je objednám z e-baye ale je to škoda že je tady nemáte :(

Diskusia a poradňa k GAMDIAS Hephaestus USB
Príslušenstvo pre GAMDIAS Hephaestus USB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GAMDIAS HEPHAESTUS USB.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií