Doručení zdarma F124

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/asus-dragons-dogma.jpg

Kúpte si vybrané produkty ASUS a získajte Dragon's Dogma II!

Máte zálusk na hru Dragon's Dogma II? Môžete ju dostať zadarmo od spoločnosti ASUS ako poďakovanie za nákup vybraných produktov. O ktoré ide? Čo je potrebné urobiť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oplozeni-vajicka.jpg

Plodnosť vs. neplodnosť mužov a žien

Plodnosť mužov aj žien závisí od mnohých faktorov, z ktorých najdôležitejšie je zdravie a vek. Veľkú úlohu však zohráva aj zdravý životný štýl, genetické predpoklady a stres. Čo všetko môže plodnosť ovplyvniť, ako podporiť plodnosť, aj keď začať riešiť problém s neplodnosťou, vám objasní náš článok. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ovulacni-test.jpg

Ovulácia a plodné dni

Vysledovanie ovulácie, teda obdobia s najvyššou pravdepodobnosťou pre počatie, je možné niekoľkými spôsobmi. Medzi najviac využívané patrí ovulačná kalkulačka, pravidelné meranie teploty tela, sledovanie zmien výtokov alebo používanie ovulačných testov, ktoré merajú hladinu luteinizačného hormónu a estradiolu v moči. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/msi-rtx-4070-super-12g-ventus-2x-white-oc-nahled.jpg

MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X WHITE OC (RECENZIA A TESTY)

Pokiaľ do svojho počítača zháňate novú a výkonnú grafickú kartu, ktorá by sa vám navyše vošla aj do vašej existujúcej menšej počítačovej skrine, potom ju budete musieť vyberať z nejakej tej kompaktnejšej edície grafických kariet. Jednou takou je napríklad aj MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X WHITE OC z dielne taiwanskej spoločnosti MSI, ktorá je navyše vyhotovená v peknej bielo-striebornej kombinácii a ktorú sme pre vás na Alza.sk v tejto recenzii tiež dôkladne otestovali. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/netflix-novinky-05-24-nahled.jpg

Netflix: novinky máj 2024

Príval nových titulov na streamovacie platformy je nikdy nekončiacou záležitosťou, čo samozrejme platí aj pre Netflix. Aké novinky si pre nás táto populárna VOD služba prichystala v máji roku 2024? To sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Motorola-Edge-50-Pro-test.jpg

Motorola Edge 50 Pro (RECENZIA): Unikát s perfektným displejom, skvelým fotoaparátom a rýchlym nabíjaním

Motorola Edge 50 je séria pozostávajúca z 3 modelov. Všetky sľubujú solídne parametre v štýlovom dizajne. My sme v recenzii tentokrát preklepli ten prostredný, teda model Motorol Edge 50 Pro. Čím nás zaujal, prekvapil, ale aj trochu zarmútil? Dozviete sa v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/akce-liebherr-banner-nahled.jpg

Mrazničku Liebherr teraz zaobstaráte s praktickým darčekom zadarmo

Uvažujete o nákupe novej mrazničky? Potom by vám rozhodne nemala uniknúť akcia, ktorú si pre svojich zákazníkov pripravila značka Liebherr. K vybraným zásuvkovým a pultovým mrazničkám totiž rozdáva praktický darček v podobe prenosnej chladiacej tašky. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/miele-125.jpg

Nové produkty v jubilejnej kolekcii oslavujúcej výročie 125 rokov kvality Miele

Miele oslavuje úctyhodných 125 rokov od svojho založenia a na túto príležitosť pripravila pre svojich zákazníkov špeciálnu jubilejnú kolekciu spotrebičov, ku ktorým navyše získajú prídavné vybavenie, príslušenstvo alebo poukaz. Spolu so zakúpenými novinkami z edície 125 Gala dostanú zadarmo aj QR kód na aktiváciu záruky predĺženej o 125 týždňov nad rámec štandardnej 2-ročnej záruky. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_141.jpg

Doplňte svoj notebook aj kvalitným monitorom Lenovo

Potrebujete na svoju prácu spoľahlivý notebook a rovno ho ideálne doplniť aj monitorom? S úplným pokojom sa môžete zveriť do starostlivosti značky Lenovo. Môžeme vám garantovať, že v podstate v akejkoľvek cenovej hladine nájdete vždy kvalitnú výbavu. V našom článku nájdete tipy na najlepšie kúsky pre bežných zamestnancov, stredný manažment aj tých najvyšších šéfov. O ktoré ide? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/netflix-filmy-serialy-nahled.jpg

Najlepšie filmy a seriály na Netflixe

Popularita streamovacích služieb neustále rastie, koniec-koncov, za pár eur mesačne svojim používateľom ponúka zdanlivo nekonečnú knižnicu kvalitných filmov a seriálov, ktoré často nikde inde nenájdete. Nový obsah však prichádza takmer neustále a udržať si povedomie o tých najlepších programoch tak nie je vôbec nič jednoduché. A práve preto by vám mohol prísť vhod náš redakčný výber tých najlepších filmov, seriálov a dokumentov, ktoré si momentálne na Netflixe môžete pustiť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/amd-vs-intel-duel.jpg

Intel i3-14100F vs. Ryzen 5 5500GT (DUEL)

Máte naozaj, ale naozaj malý budget na procesor a napriek tomu by ste radi ten najvyšší možný výkon? V dnešnom článku sme otestovali dvojicu procesorov s cenovkou len ľahko cez 120 €. Najnovšie štvorjadro od Intelu – i3-14100F proti staršiemu šesťjadru AMD Ryzen 5 5500GT. Ktorý z týchto dvoch procesorov vám poslúži lepšie na prácu a ktorý na hry? Viac už v dnešnom teste, tak poďme na to! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Image-001_7.jpg

Zosilnenie WiFi | Extendery vs. Mesh WiFi

Dnešná digitálna doba neustále zvyšuje nároky na čo najrýchlejší internet a s tým súvisí aj kvalitné pripojenie WiFi. Tu sú naše osvedčené tipy, ako rozšíriť signál Wi-Fi a celkovo zlepšiť jeho dosah aj stabilitu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-pixel-8a-nahled.jpg

Google Pixel 8a (PREVIEW): Stredná trieda s vlajkovou výbavou i 7-ročnou podporou

Google Pixel 8a je konečne tu. Telefón zaujme rovnakým dizajnom ako starší súrodenci z radu a od výrobcu dostáva aj rovnakú prémiovú starostlivosť. Tento rok totiž Google pre Pixel 8a garantuje 7 rokov veľkých aktualizácií systému Android, rovnako ako pre zvyšok radu. O dlhodobú relevanciu mobilného telefónu sa určite zaslúži čip Tensor G3, skvelý fotoaparát alebo 120 Hz OLED panel. Čo všetko Google Pixel 8a ponúkne? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ipad-pro-ipad-air-2024-nahled.jpg

Najtenší produkt Applu. iPady Pro sú ako žiletka a poháňa ich brutálny M4. iPad Air po novom aj s 13" uhlopriečkou

Najnovší iPad Pro s M4 procesorom boduje na poli AI a v spracovaní foto a videa. Ide pritom o najtenší iPad a dokonca aj najtenší produkt výrobcu vôbec. Nový iPad Air pre menej náročných užívateľov prináša nové dve uhlopriečky a procesor M2. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-chytre-hodinky-small.jpg

Najlepšie smart hodinky roku 2024 (AKTUALIZOVANÉ)

Pripravili sme pre vás prehľad najlepších smart hodiniek, ktoré možno momentálne nájsť na trhu. Zaujmú niektoré aj vás? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/6g.ilustrace-1-nahled.jpg

6G: Nástupca 5G sa stane bránou do budúcnosti (AKTUALIZOVANÉ)

6G siete (siete šiestej generácie) sú zatiaľ zvažovaným a vyvíjaným nasledovníkom aktuálne sa rozširujúcich 5G. Do budúcna sľubujú obrovský nárast prenosových rýchlostí, a tým aj doteraz netušené technológie. Na trhu by sa 6G malo objaviť v roku 2028. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikon-z-70-180-nahled-recenze.jpg

Nikon Z 70 – 180 mm f/2,8 (RECENZIA)

Objektív Nikon Z 70 – 180 mm f/2,8 predstavuje prírastok do rodiny objektívov pre systém Nikon Z. Svojich používateľov oslovuje unikátnym spojením vysokej svetelnosti, kompaktných rozmerov a vynikajúcej optickej kvality, a to všetko za veľmi priaznivú cenu. V tejto používateľskej recenzii sa podrobne pozrieme na jeho kľúčové vlastnosti, od mechanického vyhotovenia cez ergonómiu až po obrazovú kvalitu. Ako sa tento objektív osvedčil v praxi v rukách fotografa? Zistíte v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lamax-sport-banner-nahled.jpg

Elektrické vozidlá a kolobežky LAMAX: získajte 80 EUR na ďalší nákup

Rozbehnite to so značkou LAMAX! Či už hľadáte elektrickú kolobežku na pohodlnú prepravu mestom, alebo elektrickú štvorkolku či motorku pre vašu ratolesť, s produktmi LAMAX určite neurobíte chybu. Vybrané vozidlá tejto značky si teraz môžete zaobstarať vo výhodnej akcii. Prečítať viac »
123...
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií