Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Garmin Montana 600 MOTO + SK TOPO + CN Europe

Zobraziť katalóg
Garmin Montana 600 MOTO + SK TOPO + CN Europe
GPS navigácia motocyklová, Multi-mód (jazda, túra, bicykel, loď), 4 "dotykový displej, integrovaná Pamäť 3GB, microSD/podpora SDHC max.16GB, záznam a správa trás, 3D elektronický kompas, barometrický výškomer
Kód:  SKG020a Produktové číslo:  M10-EU200-12 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Garmin Montana 600 MOTO + SK TOPO + CN Europe Predaj skončil

Garmin Montana 600 MOTO + SK TOPO + CN Europe

GPS navigačný systém určený pre motorkárov, cyklistov, turistov i milovníkov lodí. Je jedno ako extrémnym podmienkam ju vystavíte, a tak môže byť s vami prakticky stále. Ideálne pre objavovanie nových dobrodružstiev na ceste i mimo nej. Neexistuje miesto, kadiaľ by vás Montana nevykonala. K navigácii je dodávaná mapa City Navigator Europe a topografické mapy Slovenska Slovakia Topo.

Pripravená do akcie


Je spoľahlivo vodotesná pri ponorení do vody na 30 minút a funguje v hlbokom mraze pri teplotách až -15 ° C aj za letného pálivého slnka, ktoré ju môže zohriať až na 70 ° C. Nemusíte sa o ňu teda obávať , Keď ju pripevníte na riadidlá, kde bude "na rane". Navigácia je na motocykel pripevnená dostatočne robustným držiakom, ktorý odolá náročným podmienkam. K vysokej odolnosti prispieva aj ochranné pogumovanie.

Univerzálne bezdrôtové rozhranie


Montana je vybavená bezdrôtovým rozhraním pre zdieľanie údajov medzi užívateľmi. Užívateľské body, trasy, cesty, skrýše geocache je možné jednoducho bezdrôtovo odoslať do iného kompatibilného GPS Garmin. Bezdrôtové rozhranie tiež ponúka možnosť pripojenia snímača srdcovej frekvencie HRM alebo rýchlosti/kadencie pre použitie vo fitness profile napríklad na bicykli. Veľkou výhodou je možnosť použitia klasických AA batérií v prípade vybitia akumulátora.

Prehľad o teréne


Barometrický výškomer zabezpečuje presné meranie nadmorskej výšky v závislosti na zmene tlaku vzduchu. Alternatívne poslúži aj na krátkodobú predpoveď počasia. Montana 600 je vybavená elektronickým 3D kompasom, čo z nej robí spoľahlivého spoločníka aj v neznámom teréne.

Parametre a špecifikácia

Šírka
74,8 mm Hotovo!
Výška
144,2 mm Hotovo!
Hĺbka
36,4 mm Hotovo!
Hmotnosť
289 g Hotovo!
Určenie
Motocykel Hotovo!

Rozmery

Šírka
74,8 mm Hotovo!
Výška
144,2 mm Hotovo!
Hĺbka
36,4 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
289 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Motocykel Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
4" (10,16 cm) Hotovo!
Výdrž batérie
15,69 h Hotovo!
Typ pamäťovej karty
Micro SDHC Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Mapy ČR + Európa Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Garmin Montana 600 MOTO + SK TOPO + CN Europe Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Montana 600 MOTO + SK TOPO + CN Europe. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Montana 600 MOTO + SK TOPO + CN Europa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Montana 600 MOTO + SK TOPO + CN Europa. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Montana 600 MOTO + SK TOPO + CN Europe.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií