Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Genius DVR-535

Zobraziť katalóg
Genius DVR-535
4,3 12 hodnotení
Kamera do auta 1280x720, 2.4 "LCD, nočné prísvit LED, formát videa AVI, microSDHC slot, Li-Ion batéria, mikrofón, USB - 3,66 €/ks
36,60 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  JG118z3 Produktové číslo:  32300107101 Stránky výrobcu

Genius DVR-535

Genius DVR-535 je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.
Kompaktný HD rekordér do automobilu, ktorý zaznamená celú vašu jazdu vo vysokej kvalite. S uhlom snímania 120 ° nahrá všetko, čo sa deje pred vašu kapotou, a v prípade nepríjemnej nehody bude dôležitým, rozhodne nezaujatým svedkom. Citlivý snímač a 3vrstvový sklenený objektív spolu dokážu zaznamenať jasne zreteľné video. Rozlíšenie 1280 x 720 bodov je viac než dostačujúca pre osvetlenie dopravnej situácie a prípadne identifikáciu účastníkov.

Infračervené svetlo potom perfektne poslúži v tme alebo pri zhoršených svetelných podmienkach. Video tak vždy bude v maximálnej možnej kvalite. Vytvorený záznam si ľahko prehráte na 2,4 "displeji. Pre prenos videa do počítača poslúži bežne dostupné rozhranie USB. Jednoduchú inštaláciu na čelné sklo zvládne naozaj každý. Záznamovú kameru možno tiež použiť ako bežnú videokameru alebo digitálny fotoaparát pre obstaranie videa a fotografií.

Parametre a špecifikácie:

Objektív:
Typ: 3vrstvové sklo + plastové
Uhol snímania: 120 °

Formát nahrávania:
AVI

Displej:
Uhlopriečka: 2,4 "

Záznamové médium:
Micro SDHC (až 32 GB)

Batérie:
Typ: Li-Ion

Rozhranie:
USB

Parametre a špecifikácia

Obsah balenia
USB kábel, Napájací kábel/adaptér Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
USB kábel, Napájací kábel/adaptér Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!

Taiwanská spoločnosť, založená v roku 1983, si za viac ako 30 rokov svojej existencie získala milióny spokojných zákazníkov po celom svete. Dnes sa môže chváliť hustou pobočkovou sieťou nielen vo svojej domovskej krajine, ale aj v Spojených štátoch, Veľkej Británii, Nemecku, Hong Kongu, Číne a v mnohých ďalších krajinách. Svoju prestíž si spoločnosť Genius vydobyla predovšetkým na poli počítačového príslušenstva, medzi ktorým vynikajú napríklad klávesnice, myši, grafické tablety a herné ovládače. Periférie značky Genius uspokoja akokoľvek náročného užívateľa, a preto sa rovnako dobre uplatnia v kancelárii aj na stole náruživého hráča.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Genius DVR-535
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií