Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Genius Maurus X, FPS / RTS Professional Gaming Mouse

Zobraziť katalóg
Genius Maurus X, FPS / RTS Professional Gaming Mouse
4,5 47 hodnotení
Myš optická, 4000dpi, 5 tlačidiel + koliesko, pamäť pre uloženie 40 makier pomocou programu Scorpion UI, kábel 1.8m, pozlátený konektor USB 2.0
Kód:  ME200ab Produktové číslo:  31010167101 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Genius Maurus X, FPS / RTS Professional Gaming Mouse Predaj skončil

Genius Maurus X, FPS / RTS Professional Gaming Mouse

Profesionálna herná myš od spoločnosti Genius určená najmä pre hráčov FPS. Bola navrhnutá s ohľadom na maximálnu odozvu, prvotriednu presnosť a prispôsobiteľné ovládanie. Pre dosiahnutie lepšieho úchopu bolo dovnútra myši zabudované závažíčko a jej boky pogumované. Použitý spínač OMRON dosahuje životnosť až 8 miliónov kliknutí - okrem toho sa vyznačuje vysokou tuhosťou a odozvou. Streľba s touto myšou je tak reálna, ako keby ste v hre sami boli - pridajte ju do svojho arzenálu ešte dnes.
Profesionálny herný senzor

U Genius Maurus X bol použitý profesionálny herný senzor s pretaktovateľným SG Core engine. Vďaka tomu dosahuje tento senzor maximálneho rozlíšenia 4000 DPI. Hráči sa tak môžu tešiť na 8x rýchlejšiu odozvu v hrách, ktorá robí obyčajnú 1 milisekundu.

Zmena DPI za chodu

Pre prispôsobenie vo všetkých situáciách, na ktoré je možné v akčných hrách (a nielen v nich) naraziť ,možno prepínať pomocou špeciálneho tlačidla rozlíšenie myši v reálnom čase. Dostupná je voľba medzi 800, 1600, 2400, 3200 a 4000 DPI. Okrem toho, sa zmena rozlíšenia vykonáva súbežným podržaním tohto špeciálneho tlačidla a rolovaním kolieska myši.

Scorpion UI

Užívateľské rozhranie Scorpion slúži na vytváranie makier pre použitie v hrách. S jeho pomocou je možné namapovať funkciu jednotlivých tlačidiel a pohrať sa s pokročilým nastavením. Na bojovom poli tak dosiahnete maximálnu flexibilitu, pretože do integrovanej pamäte môžete uložiť až 40 makier.


Kľúčové vlastnosti:

  • Profesionálny herný senzor s rozlíšením až 4000 DPI
  • Pogumované boky myši
  • Spínače Omro so životnosťou 8 miliónov kliknutí
  • Scorpion UI, možnosť uloženia 40 makier
  • Zmena DPI v krokoch 800/1600/2400/3200/4000 DPI
  • 1,8 m dlhý kábel s opletením a pozláteným USB konektorom

Parametre a špecifikácie:


Počet tlačidiel:
6 (vr. prostredného s funkciou kolieska)

Snímač:
Optický
Maximálne rozlíšenie: 4000 dpi
Nastaviteľné rozlíšenie: 800/1600/2400/3200/4000 dpi

Pripojenie:
Dĺžka kábla: 1,8 m
Rozhranie: USB 2.0
Pozlátený USB konektor

Podporované OS:
Windows XP/Vista/7/8

Prevedenie:
Rozmery: 120 x 80 x 40 mm
Hmotnosť: 178 g
Farba: čierna a červená
Svietiace koliesko a logo

Parametre a špecifikácia

Šírka
8 cm Hotovo!
Výška
4 cm Hotovo!
Hĺbka
12 cm Hotovo!
Hmotnosť
178 g Hotovo!
Typ
Herná Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
8 cm Hotovo!
Výška
4 cm Hotovo!
Hĺbka
12 cm Hotovo!
Hmotnosť
178 g Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
4 000 DPI Hotovo!
Doba odozvy
0,98 ms Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Dĺžka kábla
1,8 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť, založená v roku 1983, si za viac ako 30 rokov svojej existencie získala milióny spokojných zákazníkov po celom svete. Dnes sa môže chváliť hustou pobočkovou sieťou nielen vo svojej domovskej krajine, ale aj v Spojených štátoch, Veľkej Británii, Nemecku, Hong Kongu, Číne a v mnohých ďalších krajinách. Svoju prestíž si spoločnosť Genius vydobyla predovšetkým na poli počítačového príslušenstva, medzi ktorým vynikajú napríklad klávesnice, myši, grafické tablety a herné ovládače. Periférie značky Genius uspokoja akokoľvek náročného užívateľa, a preto sa rovnako dobre uplatnia v kancelárii aj na stole náruživého hráča.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Genius Maurus X, FPS / RTS Professional Gaming Mouse Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Genius Maurus X, FPS/RTS Professional Gaming Mouse. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Genius Maurus X, FPS / RTS Professionelle Gaming Mouse. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Genius Maurus X, FPS / RTS Professionelle Gaming Mouse. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Genius Maurus X, FPS/RTS Professional Gaming Mouse.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií