Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

GIGABYTE F2A88XM-DS2

Zobraziť katalóg
GIGABYTE F2A88XM-DS2
4,7 14 hodnotení
Základná doska AMD A88X, PCIe x16, DDR3 2133, SATA III RAID, USB 3.0, GLAN, DVI, 8ch audio, mATX, scFM2 +
Kód:  AG537m Produktové číslo:  GA-F2A88XM-DS2 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE F2A88XM-DS2

Zástupca novej rady základných dosiek s päticou AMD FM2 +, ktorá je určená pre 2. generáciu procesorov AMD pod kódovým označením Trinity a Richland. Ako čipová sada dosky bola zvolená AMD A88X. Jedná sa o čipset, ktorý bol vyvinutý špeciálne pre procesory AMD Trinity. Oproti nižším čipovým sadám ponúka natívnu podporu USB 3.0 rozhranie a veľkorysý počet SATA III konektorov (celkom 8). Zaujímavá je aj podpora pre súčasné pripojenie 3 monitorov a vytvorenie gigantickej pracovnej plochy AMD Eyefinity.

Doska sa vyznačuje návrhom Ultra Durable 4 Plus.Označenie Ultra Durable 4 Plus v sebe zahŕňa celé spektrum exkluzívnych technológií, ktoré používateľom garantujú najlepšiu ochranu PC. Či už pred vzdušnou vlhkosťou a mokrom alebo pred elektrostatickými výbojmi, náhlou stratou energie aj vysokými prevádzkovými teplotami. Skvelou výhodou je aj duálny UEFI BIOS, keď jeden slúži ako záložný, alebo Dual-link DVI port s rozlíšením až 2560 x 1600 pixelov.

K doske sa viaže aj niekoľko praktických utilít a zlepšovákov. Technológia Gigabyte On/Off Charge vám umožňuje nabiť váš mobilný telefón či tablet, aj keď je počítač vypnutý. Umožňuje tiež zariadením odoberať viac prúdu z USB portov základnej dosky, takže nabíjanie z vášho PC môže byť rovnako rýchle ako s nabíjačkou.

Parametre a špecifikácia

Socket
AMD FM2+ Hotovo!
Čipset
AMD A88X Hotovo!
Formát základnej dosky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Typ pamäte
DDR3 Hotovo!

Socket a čipset

Socket
AMD FM2+ Hotovo!
Čipset
AMD A88X Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Typ pamäte
DDR3 Hotovo!
Počet slotov RAM
2 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
2 400 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
DUAL BIOS Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek ALC887 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DVI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Hotovo!
Interný
S/PDIF header, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
PCI
Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Poznámka:
» Všetky základné dosky micro ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GIGABYTE F2A88XM-DS2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE F2A88XM-DS2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE F2A88XM-DS2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE F2A88XM-DS2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE F2A88XM-DS2.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií