Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola Edge 50 Family

GIGABYTE GSmart Sierra S1 Quad-Core bílý

Zobraziť katalóg
GIGABYTE GSmart Sierra S1 Quad-Core bílý
4,6 25 hodnotení
Mobilný telefón Dual SIM, 5 "IPS 1280x720, MediaTek MT6589T 1.5GHz Quad-Core, ROM 4GB, RAM 1GB, fotoaparát 13Mpx + 2Mpx, FM rádio, WiFi, GPS, GSM, EDGE, GPRS, HSPA +, Bluetooth 3.0, Micro USB, H. 264, MP3, Li-Ion 2000mAh, Android 4.2 (Jelly Bean)
Kód:  RG513f Produktové číslo:  2Q001-00025-370S

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE GSmart Sierra S1 Quad-Core bílý Predaj skončil

GIGABYTE GSmart Sierra S1 Quad-Core bílý

Vydarený telefón spoločnosti Gigabyte vybavený rýchlym štvorjadrovým procesorom je až prekvapivo vybavený a všestranný telefón, s ktorým sa rozhodne nestratíte. Ponúkne podporu používania dvoch SIM kariet naraz, brilantné IPS displej s jemným rozlíšením a prvotriedne dielenské spracovanie dodávajúci telefónu exkluzívny vzhľad a vysokú pevnosť. Aj fotoaparát patrí k súčasnej špičke a rozhodne si s ním užijete veľa zábavy ako pri fotografovaní, tak aj pri natáčaní HD videí.


Hlavné prednosti telefón GIGABYTE GSmart Sierra S1

Pre viac informácií choď myšou, pozemšťania.

Obrazek zadni strana


Tri dôvody, prečo zakúpiť

  • Veľmi výkonný štvorjadrový procesor
  • Špičkový 5 "IPS displej s jemným rozlíšením
  • Fotoaparát s rozlíšením 13 MPx a tlačidlom spúšte

Nekompromisný výkon


Pripravte sa na naozaj bleskurýchle odozvy telefónu vďaka štvorjadrovému procesora MediaTek. Prezerajte si webové stránky s maximálnou plynulosťou, hrajte hry, sledujte filmy či seriály, skrátka sa naplno ponorte do sveta multimédií. Hoci je jeho výkon takto vysoký, vďaka optimalizaciu a pokročilému výrobnému procesu je jeho spotreba minimálna.

Podpora dvoch SIM kariet


Oddeľte si Váš profesijný život od toho súkromného. Vďaka podpore dvoch SIM kariet môžete mať v jedinom telefóne svoju súkromnú i pracovnú SIM kartu. Ušetríte tak peniaze za prípadné internetové tarify, pretože vám bude stačiť jediný a navyše budete mať väčšiu istotu, že aspoň jeden operátor bude mať signál.

USB plné možností


Pripojte si k telefónu najrôznejšie periférie a úložné médiá pomocou USB portu. Stačí si napríklad pripojiť USB flash disk alebo externý pevný disk plný fotografií, hudby či videí a vychutnávať si ich priamo v telefóne. Pripojiť si dokonca môžete plnohodnotnú USB klávesnicu alebo myš.






Prvotriedny displej


5 "displej s jemným rozlíšením 1280 x 720 pixelov a IPS panelom je naozajstný skvost celého mobilu. Obraz ostrý ako britva, vysoký kontrast, jas a široké pozorovacie uhly patria medzi jeho hlavné pýchy, vďaka ktorým vyzerá naozaj ako namaľovaný.








13 MPx fotoaparát


Zachyťte svet okolo vás s telefónom GIGABYTE GSmart S1 a jeho fotoaparátom s vysokým rozlíšením 13 MPx. Nezaniknú tak ani tie najmenšie detaily a vysoké rozlíšenie oceníte tiež pri digitálnym približovanie.

Fotografovanie a nahrávanie videí je navyše s tlačidlom spúšte na tele telefónu neuveriteľne ľahké a pohodlné.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
2 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,5 GHz (1 500 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!
Typ vedľajšej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.2 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GIGABYTE GSmart Sierra S1 Quad-Core bílý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE GSmart Sierra S1 Quad-Core bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE GSmart Sierra S1 Quad-Core bílý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE GSmart Sierra S1 Quad-Core bílý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE GSmart Sierra S1 Quad-Core bílý.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií