PET AD homeoffice

GIGABYTE GZ-M2 černá

Zobraziť katalóg
GIGABYTE GZ-M2 černá
PC skrinka 2x 5.25", 2+2x 3.5", 1x 9cm zadní ventilátor, 2x USB 2.0, HD audio, mATX
Kód:  UB063a Produktové číslo:  24ZM2-BPD710-000R
GIGABYTE GZ-M2 černá Predaj skončil

GIGABYTE GZ-M2 černá

Precízny počítačová skriňa typu middle tower s elegantným čelným panelom z SECC materiálu s audio a USB výstupy na prednom paneli, ktoré poteší nielen priaznivcov hier, ale aj bežných užívateľov.Skriňa má výborne riešený odvod tepla s pripravenými otvormi pre umiestnenie ventilátorov nielen na bočnej stene.O chladenie sa starajú dva dodávané ventilátory umiestnené na zadnej a prednej strane.

Parametre a špecifikácie:

Farba:
Čierna

Formát dosky:
Micro ATX

Rozširujúce sloty:
2x 5,25 "externí
2x 3,5 "externý
2x 3,5 "interní

Panel s konektormi:
2x USB2.0
1x mikrofónový vstup
1x slúchadlový výstup

Ventilátory:
1x zadné 80 mm
1x predné 80 mm

Materiál:
SECC 0,5 mm

Rozmery:
180 x 368 x 398mm

Hmotnosť:
4,5 kg

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE GZ-M2 černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE GZ-M2 černá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE GZ-M2 černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE GZ-M2 černá.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií