AD homeoffice AD homeoffice

GIGABYTE N26SO-896I Super Overclock

Zobraziť katalóg
GIGABYTE N26SO-896I Super Overclock
Grafická karta 896MB DDR3 (2500MHz), NVIDIA GeForce GTX260 (680MHz), PCIe x16, SLi, 448bit, DVI, HDMI
Kód:  EG210j Produktové číslo:  GV-N26SO-896I Stránky výrobcu
GIGABYTE N26SO-896I Super Overclock Predaj skončil

GIGABYTE N26SO-896I Super Overclock

Povedená grafická karta s moderným a výkonným jadrom GT200b.GeForce GTX260 je ďalším z radu úspešných produktov technologického lídra trhu - spoločnosti NVIDIA.Parametre jadra sú vskutku impozantné - 1,4 miliardy tranzistorov, 216 stream procesorov, 80 textúrovacích jednotiek a široká 448bitová pamäťová zbernica.Vďaka nim má táto karta neuveriteľný výkon takmer 1 teraflop.Čip samotný je taktovaný na frekvencii 680 MHz, shadery pak na 1466 MHz.Rýchle DDR3 pamäte majú úctyhodnú kapacitu 896 MB a takt 2500 MHz.Samozrejmosťou je podpora PCI Express x16 2.0 rozhranie, ktoré oproti predchádzajúcej verzii zaručuje zrýchlenie dátového prenosu na dvojnásobok a tým aj výrazné zlepšenie priepustnosti.Kartu je možné pripojiť až k dvom monitorom pomocou DVI výstupov, HDMI výstupu alebo prostredníctvom klasického výstupu na televíziu.

Grafická karta je vyrobená pomocou modernej 55 nm technológie, ktorá znamená predovšetkým nižšiu spotrebu a vyradenie teplo.Osadená je kvalitným referenčným chladičom, ktorému vďačí za stabilnú prevádzku a vysokú životnosť.Vylepšená je možnosť zapojenie až troch grafických kariet v režime SLi (V prípade použitia kompatibilný základnej dosky), ďalej zvyšujúcej už tak ohromný grafický výkon.

Vďaka obrovskému množstvo nových technológií, predovšetkým revolučnému rozhranie CUDA sa investície do grafickej karty oplatí nielen náruživým hráčom, ale aj všetkým náročným užívateľom.Rozhranie CUDA je totiž schopné využiť obrovský výkon nielen k akcelerácii hier, ale aj k akcelerácii hernej fyziky alebo veľmi rýchlemu prevodu videa (Až 15x rýchlejšie ako pri použití bežného procesora).Počet aplikácií využívajúcich túto technológiu sa veľmi rýchlo zvyšuje a tak sa investície do novej grafickej karty skutočne oplatí.

Okrem maximálneho výkonu v hrách sa karta sústredí aj na špičkovú reprodukciu obrazu z Blu-Ray a HD DVD filmov.K tomu sú pripravené funkcie dynamického zvýšení kontrastu a farebného rozpätie, ktoré optimalizujú obraz scénu po scéne a zaisťujem tak veľkolepú jasnosť obrazu.Karta podporuje grafické rozhranie Microsoft DirectX 10.

Parametre a špecifikácie:

Jadro:
NVIDIA GeForce GT200b
Počet stream procesorov v jadrách:216

Pamäť:
896 MB DDR3
448bitová zbernice
Šírka pásma:129 GB/s.

Frekvencia:
Jadro:680 MHz
Shadery:1466 MHz
Pamäť:2500 MHz

Rozhranie:
PCI Express x16 2.0

Výstupy:
1 x DVI-I
1 x HDMI
TV-Out

Rozmery:
Typ chladiča:Dvouslotový
Dĺžka karty:cca 27 cm

Podporované štandardy:
Podpora Shader Model 4.0
Podpora OpenGL 2.

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GIGABYTE N26SO-896I Super Overclock
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE N26SO-896I Super Overclock. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE N26SO-896I Super Overclock. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE N26SO-896I Super Overclock. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE N26SO-896I Super Overclock.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií