Alza pre firmy

GIGABYTE N78TOC-3GD

Zobraziť katalóg
GIGABYTE N78TOC-3GD
4,6 5 hodnotení
Grafická karta 3GB DDR5 (7000MHz), NVIDIA GeForce GTX780 Ti (1020MHz), Boost clock 1085MHz, PCIe x16, SLi, 384bit, DisplayPort, 2xDVI, HDMI
Kód:  EG225n Produktové číslo:  GV-N78TOC-3GD Stránky výrobcu

GIGABYTE N78TOC-3GD

Impérium vracia úder! Nové Radeony bude valcovať maximálne prepracovaný kúsok v podobe GeForce GTX 780 Ti od amerického výrobcu EVGA. Legendami opradená Titanium edície má aktivované neuveriteľných 2880 stream procesorov a necháva za sebou aj vrcholný model GeForce GTX TITAN. Jedná sa o prémiovú kartu určenú nielen pre extrémne hráčov užívajúci si zábavu v 3D či na viacerých monitoroch , Ale predovšetkým aj pre nadšencov do pretaktovania . Ako bonbónik si výrobca prichystal unikátne spracovaný chladič s označením WINDFORCE 3X . Už z názvu je zrejmé, že pôjde o vysoko účinné riešenie , Ktoré využíva tri nízkoprofilové ventilátory s priemerom rotora 75 mm. V 2D aj v plnej záťaži zostáva tichý a dopraje tak svojmu majiteľovi ničím nerušené zážitky.

Základná frekvencia jadra je už z výroby povýšená na 1020 MHz, ale vďaka kvalitnému chladenie sa postupne vyšplhá až k hranici 1085 MHz . GPU Boost totiž monitoruje frekvenciu karty a upravuje ju tak, aby ste v každej hre dosiahli čo najväčšieho počtu snímok. Nárast výkonu oproti GTX 780 sa pohybuje až na hranicu 20% aj vďaka prítomnosti rýchlej pamäte taktované na impozantný hranicu 7 GHz . Nesmie chýbať ani technológia vyhladzovania FXAA a exkluzívne TXAA, samozrejmosťou je tiež nVidia PhysX pre náročné výpočty správanie fyziky. Medzi výstupy nájdete dvojicu portov DVI , HDMI konektor a čoraz populárnejšie DisplayPort vo verzii 1.2.

Spotreba referenčného modelu je zhruba 250 W , Odporúča sa preto zdroj s výkonom minimálne 600 W. Hoci sa na prvý pohľad môže zdať spotreba karty vysoká, pri prepočítaní výkonu na watt je absolútne bezkonkurenčný . Ak zo svojho počítača chcete urobiť naozaj nadupanou hernú mašinu, môžete pripojiť rovno niekoľko týchto kariet cez rozhranie nVidia SLI.

Parametre a špecifikácia

Modelové označenie
NVIDIA GeForce GTX 780 Ti Hotovo!
Počet stream procesorov
2 880× Hotovo!
Výrobné technológie
28 nm Hotovo!
Použitie
Multimédiá, Hranie hier Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
3 GB Hotovo!

Čip

Modelové označenie
NVIDIA GeForce GTX 780 Ti Hotovo!
Počet stream procesorov
2 880× Hotovo!
Výrobné technológie
28 nm Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Multimédiá, Hranie hier Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
3 GB Hotovo!
Typ pamäte
DDR5 Hotovo!
Šírka zbernice
384-Bit Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia jadra
1 020 MHz Hotovo!
Frekvencia pamäte
7 000 MHz (7 GHz) Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 3.0 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort, DVI, HDMI Hotovo!

Technológia

Podpora zapojenia viacerých kariet
2-way SLI, 3-way SLI, Quad-SLI Hotovo!
Verzia DirectX
11.2 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Aktívny Hotovo!
Veľkosť chladiča
Dvojslotový Hotovo!

Spotreba

TDP
250 W Hotovo!
Prídavné napájanie
2× 8-pin Hotovo!
Odporúčaný výkon zdroja
600 W Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GIGABYTE N78TOC-3GD
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE N78TOC-3GD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE N78TOC-3GD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE N78TOC-3GD. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE N78TOC-3GD.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií