Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

GIGABYTE N98TOC-512H

Zobraziť katalóg
GIGABYTE N98TOC-512H
Grafická karta 512MB DDR3 (1800MHz), NVIDIA GeForce 9800GT (700MHz), PCIe x16, SLi, 256bit, 2xDVI
Kód:  EG207n Produktové číslo:  GV-N98TOC-512H

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE N98TOC-512H

Vynikajúca grafická karta s moderným čipom GeForce 9800GT z přetaktované edícia.Jadro s unifikované architektúrou je vyrobené 0,09 mikronov technológií a beží na takte 700 MHz.Kapacita video pamäte je 512 MB a jej priepustnosť vďaka použitiu DDR3 čipov presahuje neuveriteľných 56 GB / s.Disponuje dvoma digitálnymi DVI výstupy pre pripojenie LCD displeja a vysoko kvalitným TV výstupom s podporou HDTV pre pripojenie televízora.Výstupy na karte podporujú štandard HDCP.Gigabyte dodáva túto grafickú kartu s kvalitným dvouslotovým alternatívnym chladičom.

Karta podporuje grafické rozhranie Microsoft DirectX 10 a OpenGL 2.0.Je tiež vybavené technológiami ako NVIDIA PureVideo pre hardvérovú akceleráciu videa, Quantum Effects alebo Lumenex Engine.Quantum Effects je technológia pre podporu fyziky a umožňuje lepší časticovej efekty, prirodzene vyzerajúce vlasy a kožušiny, fyziky kvapalín a mnoho ďalšieho.Technológia Lumenex Engine prináša nové módy antialiasing, 128 bitové HDR a ďalšie vylepšenia, ktoré prispievajú tak k lepšej kvalite obrazu.

Moderné technológie NVIDIA HybridPower, ktorú karta disponuje, umožňuje na kompatibilných základných doskách prepínať medzi GeForce 9800GT a integrovanou grafickou kartou.V prípade, že nie je k práci alebo hranie potrebná intenzívna grafický výkon, prepne sa na integrovanú grafickú kartu, čím dôjde k zníženiu spotreby a tiež zníženie hluku ventilátora karty na minimum.

Jadro s unifikované architektúrou má spoločnej jednotky pre vertexové, geometrické i pixelové operácie.Pri použitie grafického rozhrania DirectX 10 je možné dynamicky meniť pomery týchto jednotiek a vďaka tomu sú všetky maximálne využité.Nedochádza tak k situácii ako u čipov sa staršie architektúrou, kde boli vertexové a pixelové jednotky oddelené, keď jedna časť výpočtových jednotiek bola maximálne vyťažená a druhá nie.

Technológia SLi umožňuje grafickým kartám na špeciálnych základných doskách s dvoma sloty PCI Express x16 ich vzájomné prepojenie pomocou mostíka.Výsledný obraz na monitore je horizontálne rozdelený a pomer jednotlivých strán sa mení v závislosti od pracovného vyťaženia jednotlivých kariet.Poskytujú tak až dvojnásobný výkon v niektorých grafických aplikáciách.


Parametre a špecifikácie:

Čip:
NVIDIA GeForce 9800 GT

Pamäť:
512 MB DDR3
256-bitová zbernica

Frekvencia:
Jadro:700 MHz
Pamäť:1800 MHz

Rozhranie:
PCI Express x16 2.0

Výstupy:
2x DVI-I
TV-out

Rozmery:
Dĺžka karty:cca 23 cm
Chladič:Dvouslotové

Maximálne rozlíšenie:
2048 x 1536 bodov (D-SUB)
2560 x 1600 bodov (DVI)

Podporované štandardy:
Podpora Shader Model 4.0
Podpora OpenGL 2.0, Microsoft DirectX 10
NVIDIA SLi
NVIDIA PureVideo
Podpora HDTV
Podpora HDCP
NVIDIA Quantum Effects
NVIDIA Lumenex Engine

Obsah balenia:
Redukcia DVI -> HDMI
Redukcia DVI -> VGA
Napájací kábel
Programy a ovládače na CD
  • Neviete, ako si vybrať správnu grafickú kartu? Záleží predovšetkým na požadovanom výkone grafickej karty. Dôležitý je tiež typ rozhrania, ktorým sa pripája k základnej doske. Pre pomoc s výberom zadajte požadované parametre grafickej karty.

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GIGABYTE N98TOC-512H Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE N98TOC-512H. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE N98TOC-512H. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE N98TOC-512H. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE N98TOC-512H.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií