AD homeoffice PET

GoClever Aries 101 3G černý

Zobraziť katalóg
GoClever Aries 101 3G černý
4,0 1 hodnotení
Tablet Quad Core Cortex-A9 1.2GHz, GPU Quad Core PowerVR SGX544, LCD IPS 10.1 "1280x800, RAM 1GB, interná pamäť 8GB, GPS, 3G, BT 4.0, Webkamera 0.3Mpx + 2Mpx, microUSB, microSD slot, microHDMI, batéria 7500mAh, Google Android 4.2
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  PP692a2g Produktové číslo:  TAB M1042
GoClever Aries 101 3G černý 226,40 € Použité

GoClever Aries 101 3G černý

GoClever Aries 101 3G černý je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.
Tablet GoClever novej série Aries má v 9mm profile najlepšiu kombináciu, akú si len možno priať. Masívne výkon, pôsobivý IPS displej a výbavu zahŕňajúce aj 3G modem pre neustále pripojenie do siete internet. S vhodným dátovým tarifou zostanete online na výletoch, dovolenke, pri ceste vlakom a všade, kde je signál mobilného operátora. Serfuju a buďte neustále v kontakte s vašimi blízkymi aj cez videohovory. Vytvorte si HotSpot pre zdieľanie internetu cez WiFi pre notebook. Tým to ale nekončí. Vďaka GPS modulu sa nikdy nestratíte - vždy budete presne vedieť kde ste, a kam sa vydať. Fotoaparátom zaznamenáte všetky dobrodružstvá.

Tabliet sa 4jádrovým procesorom a 1 GB operačnej pamäte sa osvedčí ako pohodlný, univerzálny nástroj pre prácu aj pokročilú zábavu. S hravosťou si poradí s náročnými aplikáciami spustenými naraz. Medzi ne sa určite počítajú aj hry s grafikou, už by ste na mobilnom zariadení vôbec nečakali. Grafický procesor PowerVR SGX544 si poradí s plynulým zobrazením aj v tých najnáročnejších hrách. Aby bol zážitok naozaj kompletný, má displej vyrobený technológiou IPS. Tá poskytujeperfektne sýte farby a optimálnu kvalitu aj pri pohľade z uhla. Iste oceníte jeho obrazové podanie pri hraní hier i sledovanie filmov. Kapacitný multi-touch (5 bodov) technológie rýchlo reaguje na dotyky, preťahovanie aj celá gestá viacerými prstami.

S operačným systémomGoogle Android 4.2 sa nikdy nebudete nudiť. S predinštalovanými aplikáciami pre deti je naučíte zábavnou formou písania i počítanie. Nechajte deti maľovať a rozvíjať ich uväzovacie schopnosti. S týmto tabletom máte tiež 2 týždne slobodného prístupu k tisícom ekníh. Prístup ku knihám máte v rámci jedného predplatného na tabletu aj na mobilnom telefóne. Aby ste so sebou mohli mať naozaj pestrú zásobu, má zabudovaných 8 GB pamäte s rozšírením kartami Micro SDHC až o ďalších 32 GB. Micro USB s funkciou OTG vám cez redukciu dovolí zapojiť aj flashdisky.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GoClever Aries 101 3G černý
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií