AP+ nový vizuál AD homeoffice

GoClever DVR TITANIUM GPS

Zobraziť katalóg
GoClever DVR TITANIUM GPS
Kamera do auta 5Mpx, rozlíšenie 1920x1080, záber 170 °, nočné prísvit LED, GPS, 2.7 "displej, 2x microSD, HDMI
Kód:  PP694e Produktové číslo:  GCDVRTIGPS

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GoClever DVR TITANIUM GPS

Záznamová kamera do auta pre uspokojenie náročného spektra užívateľov. Predovšetkým nahráva vo Full HD kvalite so 30 snímkami za sekundu, aby sa na zázname dali rozpoznať jednotlivé kľúčové detaily , Ako sú poznávacie značky či rovno tváre účastníkov nebezpečných situácií či nehody. Vyhovie aj požiadavkám na vyššiu rýchlosť záznamu, pretože dokáže snímať až 60 obrázkov za sekundu pri rozlíšení 720p. Model GPS ukladá dáta o pozíciu a rýchlosť, takže môžete zrekonštruovať priebeh cesty .

Mimoriadne širokouhlý objektív privádza obraz zo 170 ° perspektívy na snímač pre zabezpečenie ostrého obrazu bez ohľadu na dennú dobu a bez mŕtve zóny vo výhľade! Zorný uhol je podobný ľudskému zraku, a tak uvidí perfektne pred seba i do strán. CMOS snímač s vysokou citlivosťou a objektív s dobrou priepustnosťou je podporený 4 IR diódami pre vynikajúce nahrávky v noci. Nadštandardnú výbavu vyzdvihuje tiež dvojica slotov pre karty Micro SD.

Parametre a špecifikácie:

Rozlíšenie záznamu:
Video: Full HD 1080p @ 30fps, HD 720p @ 60fps
Foto: 4032 × 3024 pix (12 Mpx) interpolované

Formát:
Video: MOV (H.264)
Foto: JPG

Displej:
Typ: 2,7 "TFT LCD

Batérie:
Až 20 minút

Ostatné:
GPS
Nočné prísvit LED
Zabudovaný reproduktor
Mikrofón

Rozhranie:
Mini HDMI
Mini USB
2 × Slot pre kartu Micro SDHC (až 32 GB)

Rozmery:
45 × 77 × 39 mm

Hmotnosť:
82 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné tuto kameru napájet mimo adaptér do zapalovače i prostřednictvím USB portu, který mám v palubní desce automobilu nebo pomocí vysokokapacitní powerbank?

Dobrý večer,má tato kamera češtinu v menu a český návod?

Diskusia a poradňa k GoClever DVR TITANIUM GPS
Príslušenstvo pre GoClever DVR TITANIUM GPS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GoClever DVR TITANIUM GPS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GoClever DVR TITANIUM GPS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GoClever DVR TITANIUM GPS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GoClever DVR TITANIUM GPS.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií