Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza dny mini Velikonoce

GoClever Fone 570Q bílý

Zobraziť katalóg
GoClever Fone 570Q bílý
4,8 6 hodnotení
Mobilný telefón Dual SIM, 5.7 "1280x720 IPS, Cortex A7 procesor 1.2GHz Quad-Core, RAM 1GB, 4GB, 5Mpix, WiFi, GPS, Bluetooth, microSDHC, Android 4.2, Stylus
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  UM950h2 Produktové číslo:  FONE570 Q White
GoClever Fone 570Q bílý 249,47 € Zánovné

GoClever Fone 570Q bílý

GoClever Fone 570Q bílý je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.
Odlíšte sa od davu, ukážte všetkým svoj osobitý štýl. Spoločnosť GOCLEVER je síce nováčikom na trhu inteligentných telefónov, avšak jej vydarený model FONE 570Q zdatne konkuruje produktom od ostatných výrobcov, a to predovšetkým vďaka svojej všestrannosťi Telefón v sebe snúbi funkcie klasického mobilného telefónu, herné konzoly, navigácie a osobného počítača s pripojením na internet. Vďaka týmto všetkým funkciám je telefón vhodný tak na osobné, tak firemnému použitie. Prepracovaný dizajn spoločne s pútavou bielo-striebornou farebnou kombináciou dodávajú telefónu luxusný nádych.

Veľkou praktickou výhodou telefónu je možnosť používať dve SIM karty súčasne, Bez nutnosti používať dva telefóny. Prevedené do praxe, v tomto telefóne môžete aktívne využívať služby dvoch telefónnych operátorov, prípadne dvoch taríf od jedného operátora. Takúto vhodnou kombináciou možno ušetriť za volania a SMS rádovo stovky korún mesačne.

S telefónom sa ľahko pripojíte na internet, budete tak môcť zostať neustále v spojení so svojimi priateľmi na sociálnych sieťach. Ľahko si tiež prečítate správy zo spravodajských portálov alebo využijete služieb internetových vyhľadávačov. Čítanie a písanie e-mailov je samozrejmosťou. Telefón ponúkne aj rozhranie Bluetooth a GPS. Navigačný systém vám pomôže nájsť tú správnu cestu, nech už ste kdekoľvek.

Z multimediálnych funkcií menujme schopnosť prehrávať hudbu a filmy. Pre milovníkov počúvania rádia je pripravená možnosť naladiť si svoju obľúbenú frekvenciu. Pre zachytenie neopakovateľných okamihov poslúži zadná fotoaparát s rozlíšením až 5 megapixelov. Predný fotoaparát využijete trebárs ako kameru pri telefonovaní cez Skype. Pre spríjemnenie voľných chvíľ môžete zabrouzdat na Android market, kde zoženiete nepreberné množstvo hier a aplikácií.

O dostatočne plynulý chod telefónu a rýchle reakcie sa postará štvorjadrový procesor s podporou spracovania viacerých úloh naraz. Pre spustenie aplikácie už tak nebudete musieť čakať na ukončenie tej predchádzajúcej. Dostatočnú zásobu energie ponúkne batérie sa solídne kapacitou 3200 mAh. Tá zaručí napríklad až 10 hodín nepretržitej hlasovej komunikácie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GoClever Fone 570Q bílý
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií