Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

GoClever TAB Gamepad 7

Zobraziť katalóg
GoClever TAB Gamepad 7
4,0 2 hodnotení
Tablet Cortex-A8 1GHz, kapacitný LCD 7 "800x480, RAM 512MB, interná pamäť 8GB, WiFi (b/g/n), Webkamera 2Mpx, miniUSB, micro SDHC slot, Google Android 4.0
95,71 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  PP692b31 Produktové číslo:  GCTGP01
GoClever TAB Gamepad 7 95,71 € Použité

GoClever TAB Gamepad 7

GoClever TAB Gamepad 7 je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.


Tento multifunkčný tablet je prispôsobený pre hranie hier, vďaka špeciálnym hardvérovým tlačidlám ktorá pre správnu funkčnosť musia byť podporovaná vývojári. Vďaka skvelé cene je vhodný pre ľudí, ktorí s operačným systémom Android začínajú. Tento systém vám umožní stiahnuť a používať veľkú veľa hier a aplikácií napríklad pre komunikáciu s priateľmi cez Skype, čítanie kníh, prezeranie a tvorbu dokumentov a ďalšie.

Pre ukladanie dát je k dispozícii pamäť o veľkosti 8 GB a ak by vám to nestačilo, môžete ju rozšíriť pomocou Micro SDHC pamäťových kariet až o ďalších 32 GB. Beh aplikácií zaisťuje procesor na frekvencii 1 GHz a 512 MB operačnej pamäte. K Internetu sa môžete pripojiť pomocou zabudovanej WiFi karte, podporujúce rýchle štandardy komunikácie. Displej o veľkosti 7 " pohodlne postačí pre čítanie kníh, sledovanie videí, prezeranie fotiek aj hranie hier. Okrem hardvérových tlačidiel môžete tabliet samozrejme ovládať aj pomocou dotykového displeja, ktorý dokáže snímať až 5 dotykov naraz.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GoClever TAB Gamepad 7
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií