Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

GoClever TAB M723G

Zobraziť katalóg
GoClever TAB M723G
3,7 18 hodnotení
Tablet Dual Core Cortex-A9 1.2GHz, GPU SGX531, dotykové 7 "LCD 1024x600, RAM 1GB, interná pamäť 8GB, GPS, 3G, BT 4.0, Webkamera 0.3Mpx + fotoaparát 2 Mpx, micro USB, microSD slot, batéria 3300mAh, držiak + autonabíjačka, Google Android 4.1
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  PP692b42 Produktové číslo:  GC00291
GoClever TAB M723G 116,18 € Použité

GoClever TAB M723G

GoClever TAB M723G je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.
S elegantným prístrojom GoClever TAB M723G získate tabliet s výkonom dvojjadrového procesora, GPS navigáciu aj služby telefónu s dvojicou SIM kariet! Vďaka tomu môžete jednu kartu využiť pre prenos dát 3G WCDMA/EDGE a druhú možno využiť s vhodnejším tarifou pre hovory či SMS. Prináša tak úžasnou mobilné kombináciu pre užívateľov, ktorí hľadajú riešenie All-in-One. Navyše je dodávaný s držiakom a autonabíjačkou, Takže je pripravený pre službu v aute. Videohovory poskytne webová kamera, Zatiaľ čo s kamerou na zadnej strane zachytíte jedinečné okamihy.

V čele celého tabletu je 7 "displej v jemnom rozlíšení as citlivým kapacitným ovládaním. Displej bezproblémovo zaznamená ovládanie až 5 prstami naraz! Poslúži aj pre čítanie či ako cestovný prehrávač, ale najmä poskytne pohodlné užívanie internetových služieb. Tablet využijete aj ako domáci prehrávač, prezentačný nástroj aj pre zdieľanie fotografií. Všetky dáta pojme integrovaná pamäť 8 GB. Je jednoducho rozšíriteľná pamäťovými kartami micro SD až o kapacite 32 GB, Čo je viac než dostatok priestoru pre solídne zbierku zábavy. Ako operačný systém poslúži užívateľsky veľmi prívetivý Google Android 4.1.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GoClever TAB M723G
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií