Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

GoClever Terra 70

Zobraziť katalóg
GoClever Terra 70
3,2 6 hodnotení
Tablet Dual Core 1.6GHz, Quad Core Mali 400 MP4, LED 7 "1280x800, RAM 1GB, interná pamäť 8GB, Webkamera 2 Mpx + fotoaparát 3 Mpx, micro USB, mini HDMI, microSDHC slot, Google Android 4.1
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  PP692e91 Produktové číslo:  TAB R721
GoClever Terra 70 107,24 € Zánovné

GoClever Terra 70

GoClever Terra 70 je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.
Veľmi výkonný tablet s bohatou výbavou za neveľkú cenu - taký je GoClever Terra 70. O neobmedzené možnosti využitia sa postará dvojjadrový procesor s jadrami taktovaným na vysokých 1,6 GHz . Prehliadanie internetových stránok je úplne plynulé, svižnosť systému je ohromujúci a spúšťanie všetkých aplikácií je okamžité. S tabletom si zahráte ktorúkoľvek hru, ktorá vás napadne. Grafická časť Mali-400 MP4 je vybavená hneď štyrmi jadrami a nezľakne sa žiadnej modernej a vizuálne pokročilé hry. Akcelerácia HD filmov je samozrejmosťou a to vrátane HD videí s vysokým dátovým tokom. Ak potrebujete niečo na tabletu napísať, potom sa dá dokúpiť praktické puzdro so zabudovanou klávesnicou, ktorá vám výrazne zefektívni prácu v dokumentoch aj pri vybavovaní mailov.

Tablet má výnimočne ostrý displej, za čím stoja extra jemné rozlíšenie 1024 x 600 bodov na uhlopriečkou púhych 7 " . Postačí pre pohodlné užívanie a dotyková vrstva je vyrobená modernou kapacitnou technológiou s možnosťou ovládania až 5 prstami naraz . Užívajte si jeho prostredníctvom všetky výhody pokročilého operačného systému Google Android 4.1 . Získate prístup k tisícom aplikácií a hier, ktoré vám uľahčia život a spríjemní dlhé chvíľky. Pripojenie k službe Google Play a následné sťahovanie je vďaka zabudovanej WiFi hračkou. Gravitačné senzor vám navyše zlepší zážitok pri hraní hier a automaticky otáča displej.

S tabletom budete tiež môcť komunikovať webkamerou tvárou v tvár. Ak vás niečo zaujme, nebude problém to zaznamenať kamerou s citlivosťou 2 Mpx . Interná 8GB pamäť ľahko rozšírite micro SDHC kartami až do kapacity 32 GB. S podporou USB-OTG si navyše môžete pripojiť flashdisk alebo prenosný harddisk. Úložného priestoru tak bude vždy dostatok. Vďaka masovej podpore najrôznejších formátov, so sebou môžete mať videá MKV v úchvatnej kvalite, fotografie JPEG, ale aj elektronické knihy PDF, EPUB či dokumenty Word a Excel . Každý si tak vyberie obsah podľa svojho gusta bez obmedzovania formátom. Navyše možno všetko zobraziť na televíziu s HDMI konektorom.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GoClever Terra 70
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií