AD homeoffice PET

Gogen Maxipes Fík MAXPAD 7 B modro-žlutá

Zobraziť katalóg
Gogen Maxipes Fík MAXPAD 7 B modro-žlutá
4,2 9 hodnotení
Tablet 7 "dotykový displej, Android 4.1 Jelly Bean, interná pamäť 8GB, detský a rodičovský mód, WiFi 8002.11 b/g, G-senzor, slot pre Micro SD, Google Play, silikónové ochranné puzdro, modro-žltá
Kód:  WG970u Produktové číslo:  GOGMAXPAD7B Stránky výrobcu
Gogen Maxipes Fík MAXPAD 7 B modro-žlutá Predaj skončil

Gogen Maxipes Fík MAXPAD 7 B modro-žlutá

Tablet Gogen Maxipes Fík MAXPAD 7 je vyvedený v nádhernom dizajne a priamo nabitý interaktívnym výukovým obsahom, ktorý ocenia deti už od troch rokov veku. Jeho zakúpením získate jedinečnú možnosť zaobstarať vašej ratolesti nielen hračku, ale spoločníka, ktorý vaše dieťa povedie správnym smerom a tiež ho niečo nové naučia. Tablet je na rozdiel od bežne dostupné detské elektroniky naplnený výučbovým obsahom a predovšetkým rodičovským režimom, Vďaka ktorému ste pánom tabletu vy a nie vaše malé dieťa. Môžete tak dieťaťu nastaviť, ako dlho a aké aplikácie mu sprístupníte k používaniu.

Pre deti je v tablete pripravená veľa zábavných hier, výučba angličtiny pre najmenších, fotenie s humornými rámčeky a predovšetkým výukové aplikácie, Ktoré boli vyvinuté neziskovou organizáciou Záchranný kruh. Deti sa môžu rozvíjať a učiť pomocou aplikácií Malý záchranár, Animovaná prvú pomoc či Dopravka. Aplikácie sú krásne a pútavo nahovorené Martinom Dejdar, Vladimírom Čechom a súrodenci Gondíkovými. MAXPAD aj jeho prostredie sú dekorované postavičkami Maxipsa Fíka a súčasťou tabletu je aj silikónové puzdro.

MAXPAD je aj napriek krásny detský dizajn stále plnohodnotným tabletom s operačným systémom Android 4.1 Jelly Bean, Prístupom na internet, portál Google Play, do emailovej schránky, ik aplikáciám, ktoré ste zvyknutí využívať. Nemusíte sa však obávať negatívneho vplyvu internetu na vaše dieťa, dospelácke prostredie je prístupné iba po zadaní ľubovoľne nastaviteľného hesla.

Podporované formáty:

Foto: JPEG, BMP, GIF, PNG
Audio: MP3, WMA, WAV, APE, FLAC, AAC, OGG
Video: AVI, WMV, MP4, MKV, RM, RMVB, FLV, MOV, 3GP, VOB - až do 1080p

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gogen Maxipes Fík MAXPAD 7 B modro-žlutá
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gogen Maxipes Fík MAXPAD 7 B modro-žlutá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gogen Maxipes 7 B MAXPAD blau-gelb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gogen Maxipes 7 B MAXPAD blau-gelb. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gogen Maxipes Fík MAXPAD 7 B modro-žlutá.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií