Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Gogen Maxipes Fík MAXPAD 7 G3 modrý

Zobraziť katalóg
Gogen Maxipes Fík MAXPAD 7 G3 modrý
3,0 1 hodnotení
Tablet 7 "dotykový displej 1024x600px, 1GB RAM, Android 4.2 Jelly Bean, interná pamäť 8GB, slot pre Micro SD/SDHC, predná a zadná kamera, detský a rodičovský mód, WiFi 802.11 b/g/n, G-senzor, Google Play, silikónové ochranné puzdro, modrý
Kód:  WG970x2d Produktové číslo:  GOGMAXPAD7G3B Stránky výrobcu
Gogen Maxipes Fík MAXPAD 7 G3 modrý Predaj skončil

Gogen Maxipes Fík MAXPAD 7 G3 modrý

Detský tablet Gogen Maxipes Fík je plnohodnotný tablet postavený na operačnom systéme Android 4.2 Jelly Bean. Do jeho výbavy patrí prístup do Google Play, pripojenie cez WiFi či vnútornú pamäť 8 GB, ktorú môžete rozšíriť pomocou microSD/SDHC pamäťových kariet. Ďalej v tablete nájdete vstavaný fotoaparát (predné aj zadné kamera) a 3,5mm Jack konektor na pripojenie slúchadiel. Kapacitné 7 "dotykový displej s rozlíšením 1024 × 600 px je dobre čitateľný aj na slnku.

Vnútri tabletu tiež nájdete veľa predinštalovaných hier so športovou tematikou, logickými úlohami a hrami procvičujícími postreh a rýchle rozhodovanie. Deti tu tiež nájdu kreatívne maľovanie, hudobné i video prehrávač a fotoaparát. Tablet je zasadený do silikónového ochranného puzdra.

Zadarmo výukové aplikácie pre deti

S tabletom máte možnosť zo stránok www.maxipes.cz stiahnuť bezplatne zábavné výukové aplikácie , Ktoré pomáhajú deťom s poznávaním sveta okolo seba, nadviazaním pozitívneho vzťahu k hudbe, rozširovaním slovnej zásoby, abecedou, číslami a počítaním, angličtinou, orientáciou na ceste, pri prvej pomoci alebo s úlohami z logopédie. To všetko pomocou zábavných hier, úloh, hádaniek, pexesá a obrázkov. Všetky aplikácie sú v českom jazyku.

Užívateľské profily a najpokročilejšie rodičovská kontrola

Integrované detské prostredie SIMBA ponúka výber medzi dvoma zobrazeniami úvodného menu a to buď v detskom obrázkovom prevedení alebo, dlaždicové usporiadanie pre skúsenejších malé používateľa. Ďalej umožňuje v tablete vytvoriť až štyri detské profily , Kedy každému z nich je možné v rodičovskom móde nastaviť:

  • meno dieťaťa, dátum jeho narodenia a profilový obrázok
  • čas používanie tabletu na konkrétne dni a hodiny v priebehu celého týždňa
  • povolenie alebo zá konkrétnych aplikácií
  • nastavenie možnosti využívania pripojenia na Internet cez WiFi

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gogen Maxipes Fík MAXPAD 7 G3 modrý
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gogen Maxipes Fík MAXPAD 7 G3 modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gogen Maxipes Fík MAXPAD 7 G3 Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gogen Maxipes Fík MAXPAD 7 G3 Blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gogen Maxipes Fík MAXPAD 7 G3 modrý.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií