AP+ nový vizuál Aplikace

GOPRO HERO4 Black Edition

Zobraziť katalóg
GOPRO HERO4 Black Edition
4,7 63 hodnotení
Outdoorová kamera smart, akčná, 4K/30fps, 1080p/120fps, vodotesná (40m), fotoaparát 12 Mpx, WiFi, Bluetooth, Li-Ion batéria
Kód:  OG011x1 Produktové číslo:  CHDHX-401 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GOPRO HERO4 Black Edition

hero4

Najpokročilejšie GoPro vôbec

Predstavujeme HERO4 Black, vôbec najpokročilejšie GoPro. Vylepšená kvalita obrazu, 2x výkonnejší procesor, 2x viac snímok za sekundu (v porovnaní s HERO3 + Black Edition) - to všetko posúva výkonnosť GoPro, ocenenú cenou Emmy, u HERO4 Black na úplne novú úroveň. Neuveriteľné rozlíšenie 4K30 a vysoký počet snímok u videa 1080p120 umožní snímať dychberúce zábery vás a vášho sveta. Nové nastavenie Protune ako pre fotografie, tak pre videá odomyká ručné nastavovanie farieb, ISO limitu, expozície a ďalších parametrov. Vodotesnosť do 40 m, 12MP fotky s bleskovou rýchlosťou fotenie 30 snímok za sekundu a vylepšený zvuk (v porovnaní s HERO3 + Black Edition), to všetko robí z HERO4 Black ultimátne riešenie na zaznamenávanie vášho života.

Hero4

2x vyšší výkon

2x výkonnejší procesor, 2x viac snímok za sekundu a ešte lepšia kvalita obrazu než jej bestsellerový predchodca. HERO4 Black prináša obraz, ktorý je ostrejší, bohatší a detailnejší (v porovnaní s HERO3+ Black Edition). Spolu s novými funkciami a technológiami - a vylepšeným zvukom, použiteľnosťou a ďalšími - HERO4 Black je vôbec najpokročilejšie, najvýkonnejšie GoPro.

4K30. 4x rozlíšenie 1080p

4K30, 2.7K50, 1080p120 - HERO4 Black je prvá kamera svojho druhu, ktorá má takto ultra vysoké rozlíšenie a vysoký počet snímok za sekundu. HERO4 Black poskytuje skutočne profesionálnu kvalitu videa, čo bolo predtým doménou len veľkých, drahých kamier, a to v malom balení. Dychberúca čistota. Nádherne plynulé spomalené prehrávanie. Záznam v kinokvalite. To všetko prináša HERO4 Black.

GoPro HERO4: The Adventure of Life in 4K

Hero4

Rýchle a výkonné fotenie

Fotí vysoko kvalitné 12MP fotografie rýchlosťou až 30 fps. Vďaka HERO4 Black zachytíte okamihy, o ktoré nechcete prísť. Foťte jednotlivé fotografie, alebo vyberte režim časozberná metóda pre obstaranie fotiek vo vybranom intervale od 0.5 do 60 sekúnd. Ideálny pre fotenie kamery pripevnenej na vybavenie, kedy je tlačidlo spúšte mimo dosahu.

Nové nastavenia na fotenie za tmy

Natočte nočné alebo úplne novým spôsobom. Nové režimy nočného fotenia a nočnej časozbernej metódy umožňujú použiť nastavenie expozície až 30sekúnd pre jednu fotku alebo fotky v časozbernej metóde. Či už točíte Mliečnu dráhu alebo stretnutie okolo ohňa, nočné fotenie a nočná časozberná metóda umožňuje nakrúcať pri ultra nízkom osvetlení ako nikdy predtým.

Hero4
Hero4

Ovládanie, prezeranie a zdieľanie pomocou vstavanej Wi-Fi + Bluetooth

HERO4 Black má vstavané Wi-Fi a Bluetooth, môžete sa tak pripojiť ku GoPro App, Smart Remote (predáva sa samostatne) atď. GoPro App premení telefón alebo tablet na video diaľkový ovládač pre kameru. Ponúkne plné ovládanie všetkých funkcií a nastavení, ľahký náhľad a prehrávanie videa, plus zdieľanie cez text, email, Facebook a ďalšie. Smart Remote umožňuje ovládať viac kamier GoPro zo vzdialenosti až 180m.

hero4

HiLight Tag - tagujú svoje najlepšie okamihy

HiLight Tag, nová funkcia v HERO4, umožňuje označiť kľúčové okamihy pri nakrúcaní pre rýchle neskoršie nájdenie najlepších klipov na jednoduché prehrávanie, editáciu alebo zdieľanie pomocou GoPro App alebo GoPro Studio. Stačí na kamere stlačiť tlačidlo k tomu určené, alebo použiť Smart Remote (predáva sa samostatne) alebo použiť GoPro App - a označiť najlepšie momenty.

Hero4
Hero4

Jedinečné video, do ktorého sa ponoríte

HERO4 Black má funkciu SuperView, exkluzívne video režim priamo od GoPro, ktorý zachytáva video z tej najširokouhlejšej perspektívy. Umožní zachytiť viac priamo z vás a vášho okolia. Každé dobrodružstvo tak bude ešte úžasnejšie a diváci do neho budú viac vtiahnutí.

Režim Auto Low Light

Nechajte kameru, aby za vás premýšľala. Režim Auto Low Light inteligentne mení počty snímok za sekundu na základe svetelných podmienok tak, aby kamera nakrúcala optimálne. Nemusíte tak meniť nastavenia kamery, keď prechádzate medzi jasným a tmavým prostredím.

Hero4

Predstavujeme GoPro HERO4 Black

Hero4

Pohodlie funkcie QuikCapture

Pomocou režimu QuikCapture môžete natočiť okamih okamžite. Funkcia premení GoPro v kameru s jedným tlačidlom. Stačí ju zapnúť a kamera hneď nakrúca, to všetko po jedinom stlačení tlačidla. Stlačte raz pre nakrúcanie videa, stlačte a podržte na 2 sekundy pre fotenie v režime časozberná metóda. Už nikdy sa nemusíte báť, že prídete o epický záber.

Profesionálny záznam zvuku

Nový audio systém HERO4 Black zaznamenáva čistý, vysoko verný zvuk. Kvalitný mikrofón zaznamenáva takmer dvojnásobný dynamický rozsah a audio algoritmus, najlepšie vo svojej triede, zaisťuje, že nahrávky znejú jemnejšie a prirodzenejšie ako predtým (v porovnaní s HERO3 + Black Edition). Plus vďaka novému, integrovanému ADC (analog - to digital converter) je HERO4 Black kompatibilný so širšou paletou profesionálnych externých mikrofónov (vyžaduje 3.5mm mikrofónny adaptér predávaný samostatne) s nízkou citlivosťou na  záznam v stereu a vylepšený výsledok, či už ide o nahrávanie hlasov , akustické jam session alebo živé show.

Hero4
Hero4

Protune, teraz pre foto + video

Protune odomyká plný potenciál kamery a prináša len minimálne komprimované video, v kalibrácii pre kino, optimalizované pre profesionálne produkcie s pokročilým manuálnym ovládaním na fotky a video. Rozšírte svoju kreativitu s používateľskými nastaveniami pre farby, ISO limit, vyváženie bielej, ostrosť a expozíciu - a užite si pokročilý stupeň manuálneho ovládania dostupného u kamery GoPro.

hero4

Vylepšené ovládanie kamery

HERO4 Black obsahuje nové účelové tlačidlo, ktoré umožňuje rýchly prístup a úpravu nastavenia kamery. Zjednodušené menu znamenajú intuitívnejšiu navigáciu (v porovnaní s HERO3 + Black Edition).

Hero4
Hero4

GoPro App + softvér

Rozšírte svoj zážitok s GoPro vďaka bezplatnej aplikácii GoPro App a softvér GoPro Studio. GoPro App umožňuje ovládanie kamery na diaľku pomocou telefónu alebo tabletu, prehliadanie a zdieľanie obsahu a sledovanie "best of" videí na kanáli GoPro. Pomocou GoPro Studio vytvoríte vlastné videá v štýle GoPro a môžete ich zdieľať so svetom.

hero4

Spomalené a super spomalené zábery

Vďaka vysokému frame rate 120 fps pri kvalite videa 1080p Full HD ste teraz schopní vytvárať jemné slow-motion videá ako profesionáli.

Hero4
Hero4

Extrémne odolné vodotesné púzdro

GoPro je extrémna kamera a preto je dostupná s extrémne odolným púzdrom, ktoré je vodotesné do hĺbky 40 m pri zachovaní záznamu zvuku.

Timelapse a sekvenčné fotografie

Vytvárajte zrýchlené zábery v neuveriteľnej kvalite HERO4. Obsiahne dianie celého dňa do jedinej minúty záberu. To všetko vďaka funkcii Time Lapse!

Hero4
Hero4

Fotenie v priebehu natáčania

Chcete sa priateľom pochváliť svojou tvorbou ešte predtým, než svoje video nastriháte? Funkcia fotenie počas natáčania vám umožní sa pochváliť priateľom svojou tvorbou hneď.

Super malá veľkosť

Noste ho vo vrecku, batohu, kdekoľvek. Kompaktná veľkosť vám dovolí mať HERO4 kedykoľvek pri sebe.

Hero4
Hero4
Hero4

Super nízka váha

HERO4 si často prirobíte sami na seba a tak nie je na škodu, že vo svojej triede je úplne najľahšou kamerou s tak kvalitným záznamom.

Nový obrazový čip A9

To je tajomstvo dvojnásobného vylepšenia HERO4 oproti predchodcovi. Tento extrémne výkonný obrazový čip umožňuje nahrávať videá 4K 30 fps a 1080pdokonce 120 fps.

Hero4
Hero4

Nové bočné tlačidlo pre nastavenie

Už žiadne hľadanie v menu. Potrebujete rýchlo prenastaviť vaše GoPro? Vďaka bočnému tlačidlu nastavenia sa ihneď ocitnete v menu nastavenia a tým rýchlejšie sa môžete vrátiť k zábave.

Otáčanie obrazu o 180°

Potrebujete svoje HERO4 nainštalovať hore nohami? Nevadí. V nastavení rovno pretočíte obraz a odpustíte si tým zbytočnú prácu v post produkcii.

Hero4
Hero4

Časovač snímkovania a videí

Nastavte časovač od pol sekundy po celú minútu a GoPro samo urobí snímky, kým túto funkciu nevypnete. Túto funkciu oceníte pri robení časozberného záznamu alebo pri akcii, kedy máte spúšť vašej kamery mimo Váš dosah.

hero4

Nekonečné (cyklické) natáčanie

Použite vaše GoPro ako čiernu skrinku do auta či motorky. Funkcia nekonečného nahrávania najskôr zaplní záberom celú kartu a postupne začne ukladať ďalšie záznamy, miesto tých najstarších.

Hero4
Hero4

Najväčšie spektrum príslušenstva

GoPro má pre svoje kamery viac ako 60 druhov a typov príslušenstva, ktoré vám plne otvoria potenciál tejto výnimočnej kamery a ďalšie stále pribúdajú.

Pamäť až 64GB

HERO4 zvládne až 64 GB pamäťovú kartu čo zodpovedá 4 hodinám 1080p 60 fps alebo 2hodinám 1080p 120 fps či 1 a pol hodine 4K 30 fps.

Hero4
Hero4

Micro HDMI port

Vďaka portu prepojíte svojej HERO4 jediným káblom so svojou televíziou a môžete sa tak hneď ukázať pred svojimi priateľmi bez nutnosti zapínať počítač.

Nepotrebuje stabilizáciu

Kamery GoPro nemajú stabilizáciu obrazu, pretože ju nepotrebujú. Práve pre kvalitu záberov je GoPro synonymom pre to najlepšie v segmente športových kamier už niekoľko rokov. Každým svojím novým modelom definuje technickú
vyspelosť ľudstva. Vývoj nových kamier sa vždy poučuje z minulosti a inšpiruje
budúcnosťou. To je GoPro. GoPro HERO4.

Hero4
Hero4

Obsah balenia:

  • Kamera Hero4 Black
  • Vodotesné púzdro (do 40m)
  • Dobíjacie batérie
  • Zadné dvierka typu skeleton
  • Zakrivený nalepovací držiak
  • Plochý nalepovací držiak
  • Rýchloupínacia pracka
  • 3-smerný otočný kĺb
  • USB kábel

Kompletnú špecifikáciu nájdete na webových stránkach výrobcu tu.

Poznámka:
» Všetky kamery GoPro

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, davate stale ke kameram GOPRO 2letou VIP zaruku? V popisu produktu zmizel obrazek, s touto nabidkou platnou k (neexistujicimu) datu 31.4. 2016. Avsak uplne dole v poisu je zaruka stale napsana spolu s ostatnimi darky (The Handler a The Tool). Dekuji za vyjasneni. S pozdravem JS

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je lepší GOPRO Hero 4 nebo GOPRO Hero 5

Dobry den, ztratil jsem na dovolene krytku slotu pro pametovou kartu, da se sehnat nova?

dobry den. prosim ako je mozne zistit ci je zanovny tovar kompletny resp. neposkodeny. Mame moznost ho do 14 dni vratit ako bezny tovar?

Dobrý den, zakoupil jsem před pár dny GoPro 4 Black a po prvním spuštění a formátování karty jsou čísla souborů vedená od čísla 96XX tedy například 9639 a podobně, což neodpovídá konvencím GoPro, kde mají soubory u nových kamer samozřejmě začínat 0000 a dále. Obal a celkové balení byli v pořádku, je ale možné, že jsem zakoupil použitou či refurbished kameru? Díky.

Ahoj, můžete pls zk zjistit jaky to ma dosah bluetooth/WiFi? Díky

Dobrý den, existuje ke kamerám gopro (popř. jiným podobným) vodotěsné pouzdro s větším hloubkovým dostupem (60m) ? Děkuji za odpověd. Honza Tržický

dorby den, pozeram ze mate len rozbalene, alebo zanovne produkty? aky je medzi nimi rozdiel?

Dobrý den, prosím o objasnění pojmů "voděodolná" a vodotěsná". Často u jedné kamery jsou oba popisy, jiný je v technických údajích a jiný v popisu. Obvykle (např. u h odinek) voděodolnost je odolností na postříkání nebo na dešťovou vodu, vodotěsnost se týká hloubek. Voděodolnost do 40 m zní zvláštně. Chci kameru do hloubek a proto mě to zajímá.

Dobrý den, uvažuji nad nákupem GoPro Hero 4 s využitím kamery jako bezpečnostní kamery do auta (snímání provozu) - je tato kamera vhodná pro takovéto použití? A jeden zásadní dotaz, lze kameru současně nechat nabíjet přes USB a natáčet? Provoz pouze na baterii předpokládám pro toto použití není reálné. Děkuji za odpověď. Michal Novák

12
Diskusia a poradňa k GOPRO HERO4 Black Edition
Príslušenstvo pre GOPRO HERO4 Black Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GOPRO HERO4 Black Edition.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií