Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

GAINWARD BLISS 9800GT 1GB DDR3

Zobraziť katalóg
GAINWARD BLISS 9800GT 1GB DDR3
Grafická karta GAINWARD BLISS 9800GT Golden Sample, 1GB DDR3 (1900MHz), NVIDIA GeForce 9800GT (650MHz), PCIe x16, SLi, 256bit, 2xDVI
Kód:  EG913o Produktové číslo:  471846200-9474 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GAINWARD BLISS 9800GT 1GB DDR3 Predaj skončil

GAINWARD BLISS 9800GT 1GB DDR3

Vysoko výkonná grafická karta zo špeciálnej přetaktované edícia určená do herných zostáv.Jadro s unifikované architektúrou je vyrobené 65 nm technológiou a beží na takte 650 MHz.Kapacita video pamäte je nadštandardné 1 GB a jej rýchlosť je vďaka použitiu DDR3 čipov plných 1900MHz.Disponuje dvoma digitálnymi DVI výstupy pre pripojenie LCD displeja a vysoko kvalitným TV výstupom s podporou HDTV pre pripojenie televízora.Výstupy na karte podporujú štandard HDCP.Gainward dodáva graficku kartu s kvalitným dvouslotovým chladičom.

Karta podporuje grafické rozhranie Microsoft DirectX 10 a OpenGL 2.0.Je tiež vybavené technológiami ako NVIDIA PureVideo pre hardvérovú akceleráciu videa, Quantum Effects alebo Lumenex Engine.Quantum Effects je technológia pre podporu fyziky a umožňuje lepší časticovej efekty, prirodzene vyzerajúce vlasy a kožušiny, fyziky kvapalín a mnoho ďalšieho.Technológia Lumenex Engine prináša nové módy antialiasing, 128 bitové HDR a ďalšie vylepšenia, ktoré prispievajú tak k lepšej kvalite obrazu.

Moderné technológie NVIDIA HybridPower, ktorú karta disponuje, umožňuje na kompatibilných základných doskách prepínať medzi GeForce 9800GT a integrovanou grafickou kartou.V prípade, že nie je k práci alebo hranie potrebná intenzívna grafický výkon, prepne sa na integrovanú grafickú kartu, čím dôjde k zníženiu spotreby a tiež zníženie hluku ventilátora karty na minimum.

Jadro s unifikované architektúrou má spoločnej jednotky pre vertexové, geometrické i pixelové operácie.Pri použitie grafického rozhrania DirectX 10 je možné dynamicky meniť pomery týchto jednotiek a vďaka tomu sú všetky maximálne využité.Nedochádza tak k situácii ako u čipov sa staršie architektúrou, kde boli vertexové a pixelové jednotky oddelené, keď jedna časť výpočtových jednotiek bola maximálne vyťažená a druhá nie.

Technológia SLi umožňuje grafickým kartám na špeciálnych základných doskách s dvoma sloty PCI Express x16 ich vzájomné prepojenie pomocou mostíka.Výsledný obraz na monitore je horizontálne rozdelený a pomer jednotlivých strán sa mení v závislosti od pracovného vyťaženia jednotlivých kariet.Poskytujú tak až dvojnásobný výkon v niektorých grafických aplikáciách.

Parametre a špecifikácie:

Čip:
NVIDIA GeForce 9800 GT

Pamäť:
1 GB DDR3
256-bitová zbernica

Frekvencia:
Jadro:650 MHz
Pamäť:1900 MHz

Rozhranie:
PCI Express x16 2.0

Výstupy:
2x DVI-I
TV-out

Maximálne rozlíšenie:
2560 x 1600 bodov

Podporované štandardy:
Podpora Shader Model 4.0
Podpora OpenGL 2.0, Microsoft DirectX 10
NVIDIA SLi
NVIDIA PureVideo
Podpora HDTV
Podpora HDCP
NVIDIA Quantum Effects
NVIDIA Lumenex Engine

Obsah balenia:
Používateľská príručka
Redukcia DVI -> VGA
Redukcia DVI -> HDMI
Napájací kábel
Programy a ovládače na CD
  • Neviete, ako si vybrať správnu grafickú kartu? Záleží predovšetkým na požadovanom výkone grafickej karty. Dôležitý je tiež typ rozhrania, ktorým sa pripája k základnej doske. Pre pomoc s výberom zadajte požadované parametre grafickej karty.
Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GAINWARD BLISS 9800GT 1GB DDR3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GAINWARD BLISS 9800GT 1GB DDR3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GAINWARD BLISS 9800GT 1GB DDR3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GAINWARD BLISS 9800GT 1GB DDR3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GAINWARD BLISS 9800GT 1GB DDR3.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií