Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Graická karta ATI (Sapphire) Radeon X1650PRO Ultimate

Zobraziť katalóg
Graická karta ATI (Sapphire) Radeon X1650PRO Ultimate
Grafická karta SAPPHIRE X1650PRO Ultimate, 256MB DDR3 (1400MHz), ATI Radeon X1650PRO (600MHz), PCIe x16, 128bit, 2xDVI, Pasivní chlazení
Kód:  EL686d Produktové číslo:  11090-12-20R

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Graická karta ATI (Sapphire) Radeon X1650PRO Ultimate Predaj skončil

Graická karta ATI (Sapphire) Radeon X1650PRO Ultimate

Veľmi výkonná grafická karta postavená na jadre Radeon X1650 PRO určená pre PCI Express x16 rozhranie.Podporuje technologii Crossfire a je vhodná pre náročnejších hráčov počítačových hier.Pamäť s kapacitou 256 MB DDR3, frekvenciou 1400 MHz a 128-bitovou zbernicou zaručuje vysokú pamäťovú priepustnosť.Frekvencia grafického jadra je 600 MHz.Karta podporuje grafické rozhranie Microsoft DirectX 9.0c aj OpenGL 2.0 a disponuje technológiami ako Hydravision, SMOOTHVISION, Hyper Z či Video Shader.Pre pripojenie k počítaču ponúka dve digitálny DVI-I rozhranie.Nechýba ani kvalitný TV výstup pre pripojenie k televízoru.Na karte nájdete veľký pasívny chladič, čo zaručuje prevádzku bez akéhokoľvek hluku.

Výhodou je aj hardwarová podpora viacerých video formátov a technológie Avivo, ktorá zabezpečuje maximálnu kvalitu zobrazenia na monitore alebo televízii a poskytne Vám tak žiarivé farby, vysoko ostrý obraz a plynulé prehrávanie videa.Pri prehrávaní MPEG súborov napríklad eliminuje rozmazanie obrazu pri rýchlom pohybe a posilňuje vybrané zložky obrazu pre vernejšie farebné podanie.

Technológia CrossFire umožňuje grafickým kartám na špeciálnych základných doskách s podporou tejto technológie a dvoma sloty PCI Express x16 ich vzájomné prepojenie.Výsledný obraz na monitore je rozdelený alebo spracovaný podľa použitého režimu (SFR, AFR, Super-Tiling, Super AA) na časti a rozdelený medzi karty.Pomer jednotlivých strán sa mení alebo je rovnomerne rozložené v závislosti od pracovného vyťaženia jednotlivých kariet a použitom režime.Možno takto získať vyššiu kvalitu obrazu alebo až dvakrát väčší výkon.

Parametre a špecifikácie:

Čip:
ATI Radeon X1650 PRO
12 pixel pipeline

Pamäť:
256 MB DDR3
128-bitová zbernica

Taktovacej frekvencie:
Jadro:600 MHz
Pamäť:1400 MHz

Rozhranie:
PCI Express x16

Výstupy:
2 x DVI-I
TV výstup

Maximálne rozlíšenie:
2560 x 1600 bodov

Podporované štandardy:
Podpora Shader Model 3.0
Podpora OpenGL a Microsoft DirectX 9.0c
ATI CrossFire
Hardvérová podpora video formátov (MPEG-2, MPEG-4, DivX, WMV9, VC-1, H.264)
ATI Avivo
SMOOTHVISION HD + Adaptive AA
Hyper Z HD
Video Shader HD
  • Neviete, ako si vybrať správnu grafickú kartu? Záleží predovšetkým na požadovanom výkone grafickej karty. Dôležitý je tiež typ rozhrania, ktorým sa pripája k základnej doske. Pre pomoc s výberom zadajte požadované parametre grafickej karty.
Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Graická karta ATI (Sapphire) Radeon X1650PRO Ultimate Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Graická karta ATI (Sapphire) Radeon X1650PRO Ultimate. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Graická karta ATI (Sapphire) Radeon X1650PRO Ultimate. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Graická karta ATI (Sapphire) Radeon X1650PRO Ultimate. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Graická karta ATI (Sapphire) Radeon X1650PRO Ultimate.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií