Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

GUESS SG492664 chalk

Zobraziť katalóg
GUESS SG492664 chalk
Peňaženka dámska
Kód:  KPHB316p Produktové číslo:  SG492664 Stránky výrobcu

GUESS SG492664 chalk

Guess je jednou z najznámejších módnych značiek vo svete. Založená bola v Kalifornii v roku 1981 bratmi Marciánovými. Hoci boli obaja pôvodom z Francúzska, dokázali premietnuť do štýlu značky francúzsku eleganciu a skombinovať ju s nespútanosťou amerického západu. Guess je zárukou originality a kvality. Ponúka kolekcia dámskeho aj pánskeho oblečenia, doplnky, šperky, kabelky aj parfumy.

Peňaženky Guess vás upútajú svojím jedinečným dizajnom, precíznym spracovaním a praktickosťou. Pre svoju originalitu sa stanú neoddeliteľnou súčasťou vášho šatníka.

Peňaženka je najdôležitejším prvkom v každom ženskom šatníku. Táto malá peňaženka ukrýva mnoho priestoru a priehradiek. Uschováte v nej všetky nevyhnutnosti a budete sa diviť, ako ste bez nej mohli žiť. Predná strana je zdobená ikonickým logom Guess s bielymi cvočkami pre neodolateľný vzhľad. Peňaženka je rozdelená na dve časti. Prvá časť sa zapína prackou a slúži k organizácii kreditných kariet. Druhá časť je na zips a využijete ju k uchovaniu bankoviek. Na zadnej strane je vrecko na zips pre mince. Odnímateľný zápästné remienok uľahčuje držanie. Doprajte si trochu luxusu pri vašich každodenných pochôdzkach. Záleží len na vás, ako ju budete nosiť.

  • 4 priehradky na dokumenty
  • 4 priehradky pre kreditné karty
  • vrecko na mince so zipsom
  • odnímateľný zápästné remienok

Parametre a špecifikácie:

Farba:
Chalk

Materiál:
Jemný syntetický materiál

Rozmery:
15x10x2 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GUESS SG492664 chalk
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GUESS SG492664 chalk. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GUESS SG492664 chalk.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií