Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

GUESS VY492946 white

Zobraziť katalóg
GUESS VY492946 white
Peňaženka dámska
Kód:  KPHB315p Produktové číslo:  VY492946 Stránky výrobcu

GUESS VY492946 white

Guess je jednou z najznámejších módnych značiek vo svete. Založená bola v Kalifornii v roku 1981 bratmi Marciánovými. Hoci boli obaja pôvodom z Francúzska, dokázali premietnuť do štýlu značky francúzsku eleganciu a skombinovať ju s nespútanosťou amerického západu. Guess je zárukou originality a kvality. Ponúka kolekcia dámskeho aj pánskeho oblečenia, doplnky, šperky, kabelky aj parfumy.

Peňaženky Guess vás upútajú svojím jedinečným dizajnom, precíznym spracovaním a praktickosťou. Pre svoju originalitu sa stanú neoddeliteľnou súčasťou vášho šatníka.

Peňaženka je najdôležitejším prvkom v každom ženskom šatníku. Táto ikonická peňaženka je vyrobená v jednoduchom elegantnom dizajne. Model je z kvalitného syntetického materiálu. Prednú stranu zdobí kovové logo Guess. Zapínanie je riešené dookola na zips. Vnútri je veľmi priestranná a umožňuje prehľadné usporiadanie vašich kreditných a iných kariet. Odnímateľný zápästné remienok uľahčuje držanie. Záleží len na vás, ako ju budete nosiť. V ruke, okolo zápästia alebo v podpazuší. V každom prípade budete za módnu ikonu.

  • 2 priehradky na dokumenty
  • 12 priehradiek pre kreditné karty
  • vrecko na mince so zipsom
  • odnímateľný zápästné remienok

Parametre a špecifikácie:

Farba:
Biela

Materiál:
Syntetická koža

Rozmery:
21x11.5x3 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GUESS VY492946 white
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GUESS VY492946 white. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GUESS VY492946 white.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií