Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HONOR Watch GS Pro (Kanon-B19P) Marl White

Zobraziť katalóg
HONOR Watch GS Pro (Kanon-B19P) Marl White
5 2 hodnotení
Smart hodinky – unisex, hodnota vodotesnosti 50 m (5 ATM) s meraním tepu na zápästí, monitoring spánku, Lite OS, kompatibilné s iOS a Android, kapacita úložiska 4GB, telefonovanie pomocou hodiniek cez spárovaný telefón, kremičité sklíčko, materiál remienka: plast, materiál puzdra: plast
Kód:  HONB19P Produktové číslo:  55026807-001 Stránky výrobcu

HONOR Watch GS Pro (Kanon-B19P) Marl White

Inteligentné outdoorové hodinky pre dobrodruhov, lyžiarov a aktívnych športovcov

Inteligentné hodinky HONOR Watch GS Pro sú navrhnuté pre náročných športovcov a priaznivcov outdoorových aktivít, ktorým poskytnú podrobnosti o fyzickej aktivite a okrem toho ponúkajú aj presnú navigáciu v teréne a rad ďalších užitočných funkcií na uľahčenie každodenného života. Vďaka robustnej konštrukcii a vodoodolnému puzdru smart hodinky HONOR bez problémov obstoja aj v extrémnych podmienkach. Zaiste vás poteší aj dlhá výdrž batérie, ktorá je pri bežnom používaní až 25 dní. Hodinky HONOR Watch GS Pro sú kompatibilné s Android aj iOS.

Kľúčové vlastnosti smart hodiniek HONOR Watch GS Pro (Kanon-B19P) Marl White

  • Dotykový 1,39" AMOLED displej
  • Spĺňajú vojenský štandard MIL-STD-810G
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooh 5.0 LE
  • Vodoodolnosť do 5 ATM (50 m)
  • Senzor tepovej frekvencie TruSeen 3.5™
  • Monitoring kvality spánku, saturácie krvi kyslíkom a hladiny stresu
  • Pokročilá GPS navigácia
  • Tréningové programy pre začiatočníkov aj pokročilých
  • Príjem mobilných notifikácií (Android, iOS)
  • Vstavaný reproduktor a mikrofón
  • Interné úložisko 4 GB
  • Integrovaný MP3 prehrávač
  • HONOR Watch GS Pro ponúkajú 25-dňovú výdrž batérie


HONOR Watch GS Pro (Kanon-B19P) Marl White

Navrhnuté pre maximálnu odolnosť

Inteligentné outdoorové hodinky HONOR Watch GS Pro disponujú robustným dizajnom, ktorý bol navrhnutý pre maximálnu odolnosť. Hodinky sú vyrobené s mechanickou presnosťou, ktorá vám pomôže prežiť aj v tom najnáročnejšom prostredí.

HONOR Watch GS Pro (Kanon-B19P) Marl White

Smart hodinky HONOR Watch GS Pro odolajú extrémnym podmienkam

Smart hodinky HONOR Watch GS Pro spĺňajú 14 rôznych testov vojenského štandardu MIL-STD-810G vrátane odolnosti voči mechanickému poškodeniu, extrémnym teplotám, vlhkosti, soľnej hmle, prachu a piesku, čo im umožňuje odolať v extrémnych podmienkach.


Dotykový AMOLED displej s prispôsobiteľným ciferníkom

Všetky dôležité informácie a namerané hodnoty zobrazíte na dotykovom 1,39" AMOLED displeji, ktorý ponúka vynikajúcu čitateľnosť aj na priamom slnku. Vzhľad ciferníka smart hodiniek HONOR Watch GS Pro môžete prispôsobiť výberom zo širokej škály unikátnych a štýlových dizajnov, ktoré sú k dispozícii v mobilnej aplikácii HUAWEI Health.

HONOR Watch GS Pro (Kanon-B19P) Marl White

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Smart watch HONOR Watch GS Pro ponúkajú výdrž batérie až 25 dní

Smart watch HONOR Watch GS Pro disponujú úspornou čipovou sadou Kirin A1 a bezdrôtovým rozhraním Bluetooh 5.0 LE, vďaka čomu ponúkajú dlhú vydrž batérie až 25 dní na jedno nabitie. Pri aktivovanej GPS navigácii vydržia hodinky HONOR v prevádzke plných 100 hodín.

HONOR Watch GS Pro (Kanon-B19P) Marl White

Monitoring kvality spánku

Smart hodinky HONOR Watch GS Pro sú vybavené vysoko presným duálnym satelitným navigačným systémom s funkciou Route Back, ktorá vám pomôže na ciferníku hodiniek sledovať cestu späť, aj keď sa vydáte po menej známej trase.


Nenahraditeľný sprievodca do prírody

Naplánujte si svoj deň dopredu vďaka užitočným meteorologickým informáciám a nenechajte si pokaziť vaše plány. HONOR Watch GS Pro zobrazujú údaje o čase východu a západu slnka, čase východu a západu mesiaca, prílivových fázach či upozornenie na zlé počasie s využitím vstavaného barometra.

Inteligentné hodinky HONOR Watch GS Pro zaistia monitoring dennej aktivity

Inteligentné outdoorové hodinky HONOR Watch GS Pro obsahujú všetky dôležité funkcie a inteligentné senzory, ktoré vám poskytnú komplexný prehľad o fyzickej aktivite a zdravom životnom štýle. Inteligentné hodinky sú vybavené presným senzorom srdcového tepu TruSeen 3.5™, funkciou na monitoring kvality spánku či meraním hladiny kyslíka v krvi SpO2. Nechýba ani funkcia HUAWEI TruRelax™, ktorá sa postará o zníženie hladiny stresu pomocou radu dychových cvičení.

Viac ako 100 športových režimov pre aktívny život

Smart hodinky HONOR Watch GS Pro sú vhodné pre profesionálnych aj začínajúcich športovcov, ktorým ponúknu širokú škálu prednastavených športových režimov. K dispozícii je 18 profesionálnych športových režimov a 85 prispôsobených cvičebných režimov, ktoré vám pomôžu zostať aktívny každý deň. Pre milovníkov lyžovania majú smart hodinky HONOR Watch GS Pro k dispozícii pokročilý lyžiarsky režim poskytujúci podrobné údaje o vzdialenosti, čase trasy, maximálnej rýchlosti, maximálnej strmosti, vertikálnom stúpaní a klesaní, nadmorskej výške a pod.

So smart hodinkami HONOR Watch GS Pro môžete telefonovať priamo zo zápästia

Po spárovaní smart hodiniek HONOR Watch GS Pro s mobilným telefónom môžete priamo na ciferníku prijímať mobilné notifikácie o prichádzajúcich hovoroch, SMS správach, e-mailoch a ďalšie upozornenia z obľúbených aplikácií. Vďaka integrovanému reproduktoru a mikrofónu už nemusíte hľadať telefón vo vrecku alebo batohu. Hovory pohodlne vybavíte priamo z vášho zápästia pomocou inteligentných hodiniek HONOR Watch GS Pro.

Zbaľte si vašu obľúbenú hudbu na cesty priamo do smart watch hodiniek HONOR Watch GS Pro

Smart watch hodinky HONOR Watch GS Pro sú vybavené internou pamäťou s kapacitou 4 GB, do ktorej si môžete uložiť až 500 obľúbených skladieb na vytvorenie hudobného sprievodu pri vašich expedíciách alebo počas tréningov. Na dotykovom displeji hodiniek HONOR Watch GS Pro môžete ľahko nastaviť hlasitosť prehrávania a prechádzať jednotlivé skladby.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Bedminton, Beh, Cyklistika, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie, Tenis, Triatlon, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
840 h (35 d) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9 Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
48 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Plast Hotovo!
Farba puzdra
Biela Hotovo!
Štandard odolnosti
MIL-STD 810G Hotovo!
Spôsob ovládania
Kombinované Hotovo!
Hmotnosť
78 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth, GPS Hotovo!
Senzory a hardvér
Mikrofón, Reproduktor, Oxymeter, Barometer, Vibrácie, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Bedminton, Beh, Cyklistika, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie, Tenis, Triatlon, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Prehrávač hudby v hodinkách, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Vlastné ciferníky, Predpoveď počasia, Režim spánku/nerušiť, Obchod s aplikáciami, Hry, Budík, Dátum, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Pomocou GPS v hodinkách Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Lite OS Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
840 h (35 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
600 h (25 d) Hotovo!
Kapacita úložiska
4 GB Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den Na hodinkách Honor Watch GS Pro se mi zobrazují u většiny volajících pouze čísla nikoliv jména. Dá se toto nějak nastavit. Děkuji za odpověď. Zdeněk Dufek

Dobrý den, co znamená označení (Kanon-B19P) prosím? Děkuji

Dobrý deň, dostavam na hodinky upozornenie z whats, messenger,..., a viem to aj prečítať poprípade odpovedať cez hodiny?

Dobrý deň. Chcem sa spýtať, či sa dajú meniť remienky na týchto hodinkách? Ak áno, má Alza nejaké k dispozícii? Ďiki.

Dobrý den.Chci se jen zeptat jestli se dá vyměnit řemínek za kovový. Děkuji

Dobrý den,jaký mají sklíčko?

dobrý den, umožňují hodinky notifikaci také v případě zapnutého tréninkového programu či jiné aktivity? děkuji TomášC

Diskusia a poradňa k HONOR Watch GS Pro (Kanon-B19P) Marl White
Príslušenstvo pre HONOR Watch GS Pro (Kanon-B19P) Marl White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Honor Watch GS Pro (Kanon-B19P) Marl White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Honor Watch GS Pro (Kanon-B19P) Marl White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Honor Watch GS Pro (Kanon-B19P) Marl White. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HONOR Watch GS Pro (Kanon-B19P) Marl White.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií