PET PET

Hotpoint-Ariston E4D AA WC

Zobraziť katalóg
Hotpoint-Ariston E4D AA WC
4,8 4 hodnotení
Americká chladnička americká-French Door, 195,5 cm, A+, objem chladničky/ mrazničky 292/110 l, hlučnosť 42 dB, No Frost, Anti bacterial, výrobník ľadu, 2 termostaty, biela
Kód:  FAC2480d Rozšírená záruka +12 mesiacov Produktové číslo:  E4DAAWC
Hotpoint-Ariston E4D AA WC Predaj skončil

Hotpoint-Ariston E4D AA WC

Americká chladnička Hotpoint-Ariston E4D AA XC v elegantnom bielom vyhotovení a v energetickej triede A+. Disponuje veľkým vnútorným objemom 402 l a zaujímavým usporiadaním. V hornej časti nájdete chladničku s objemom 292 l, ktorú pokrýva antibakteriálna vrstva, ktorá zabraňuje šíreniu baktérií a plesní. Ďalšou chladiacou časťou je zásuvka s nulovou zónou, ktorú môžete využiť na uskladnenie mäsa či lahôdok. Táto zásuvka uchováva potraviny v teplote okolo 0 °C, a tie tak zostávajú dlhšie čerstvé. Mraziaca časť je umiestnená v dolnej zásuvke, má objem 110 l, disponuje výrobníkom ľadu a technológiou No Frost, ktorá mrazničku automaticky rozmrazuje.

Kľúčové vlastnosti

  • Kombinovaná americká chladnička
  • Energetická trieda A+
  • Celkový úžitkový objem 402 l
  • Ecotech
  • Total No Frost zabraňujúci tvorbe námrazy
  • LED kontrolky
  • Super freeze - rýchle zmrazenie
  • Super cool - rýchle schladenie
  • Zásuvka s nulovou zónou na mäso a lahôdky
  • Antibakteriálna ochrana
  • Akustický signál otvorených dverí
  • Samostatná regulácia chladničky a mrazničky

4-Door Fridge Freezer

4-Door Fridge Freezer je prvá 4-dverová chladnička vysoko inovatívneho a originálneho dizajnu. Zaoblené tvary, podlhovasté hliníkové madlá a ľahko asymetrický vzhľad, to sú hlavné dizajnové atribúty tohto modelu. Je tvorená dvoma nezávisle sa otvárajúcimi dverami do chladiaceho priestoru, zatiaľ čo zóna mrazničky je rozdelená na dve samostatné zásuvky, ktoré vďaka kvalitným koľajničkám ľahko odchádzajú a obsahujú rozličné úložné priestory a praktický výrobník ľadu.

Ecotech

Symbol Ecotech označuje spotrebiče, ktoré spĺňajú najvyššie štandardy energetickej efektívnosti. Chladničky Ecotech sú zárukou vysokého štandardu účinnosti, nižšej spotreby a perfektného výkonu.

Chladnička:
Objem 292 l
2 police
2 priehradky na zeleninu a ovocie
Držiak na víno
Zásuvka s nulovou zónou

Mraznička:
Objem 110 l
2 priehradky
výrobník ľadu

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,našli jsme , že tato lednice má mít držák na plechovky,ale nevidím to zde nikde napsané ,ani na obrázku. Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Hotpoint-Ariston E4D AA WC
Príslušenstvo pre Hotpoint-Ariston E4D AA WC
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOTPOINT-ARISTON E4D AA W C.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií