PET PET

HP Deskjet 2546 Ink Advantage

Zobraziť katalóg
HP Deskjet 2546 Ink Advantage
4,3 87 hodnotení
Atramentová tlačiareň multifunkčná, A4 tlačiareň/skener/kopírka, LCD, 7str.mono, 4str.color, 4800x1200dpi, USB 2.0 + WiFi
Kód:  PA006d3 Produktové číslo:  A9U26C Stránky výrobcu

HP Deskjet 2546 Ink Advantage

Až 2x viac stránok za rovnakú cenu. Jasná matematika. S tlačiarňami HP Ink Advantage sú náklady na tlač nižšie než kedy predtým. Výsledkom je možnosť s rovnakými prostriedkami vytlačiť až dvojnásobok stránok.

HP Deskjet Ink Advantage

Tlačte až 2x viac stránok za rovnakú cenu.

Začnite šetriť už dnes

Multifunkčné zariadenie HP Deskjet 2546 Ink Advantage e-All-in-One je určené pre domácich užívateľov, ktorí majú záujem o jednoduchú a lacnú tlač v profesionálnej kvalite, ocenia výhody obojstrannej tlače a využijú možnosti mobilnej tlače. Vďaka bezdrôtovému pripojeniu k sieti Wi-Fi tlačiareň ľahko spárujete s počítačom, notebookom aj prenosnými zariadeniami a môžete ju tak umiestniť aj do miest bez káblového sieťového pripojenia.

Prečo sa rozhodnúť pre tlačiareň HP?

  • Ekonomická tlač ušetrí vašu peňaženku
  • Bezdrôtové pripojenie Wi-Fi vám spríjemní používanie
  • Farebný, dotykový displej sa pohodlne ovláda
  • Multifunkčné zariadenie ušetrí miesto na vašom stole
  • Bezokrajovú tlač ocení každý fotograf alebo dizajnér

Precízna kvalita tlače

Tlačte vysoko kvalitné dokumenty s čiernym textom v laserovej kvalite a živými farbami s originálnymi atramentovými kazetami HP. Tlač až k okraju papiera navyše zaručuje profesionálne vyzerajúce dokumenty a bezokrajové fotografie. Rýchlosť tlače je pritom porovnateľná s laserovými tlačiarňami - až 7 str./min čiernobielo a 4 str./min farebne.

Pracuje za vás

Tlačiareň HP Deskjet 2546 vo svojom kompaktnom tele ukrýva hneď troch kancelárskych pomocníkov. Môžete obojstranne tlačiť z počítača alebo priamo z pamäťových kariet fotoaparátov, skenovať najrôznejšie dokumenty, obrázky alebo fotografie vo vysokom rozlíšení priamo do sieťových priečinkov, do e-mailu aj bez zapnutého počítača alebo ich okamžite uložiť do pripojeného zariadenia, prípadne je možné rýchlo vytvárať kópie akýchkoľvek vytlačených dokumentov (vrátane automatického obojstranného režimu).

Špičková výťažnosť

Tlačte lacno za každých okolností, akoukoľvek farbou. Výťažnosť kompatibilného čierneho atramentu HP Ink Advantage 650 je 320 strán plných textu. To znamená náklad na stránku len 0,69 Kč! Pri farebnej tlači je situácii tiež výborná - výťažnosť 200 strán A4 zaistí náklad na stránku 1,06 Kč. Neobmedzujte sa a využívajte služby špičkovej tlačiarne HP Deskjet Ink Advantage vždy naplno.

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP Deskjet 2546 Ink Advantage
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Deskjet 2546 Ink Advantage. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Deskjet Ink Advantage-2546. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Deskjet Ink Advantage-2546. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP Deskjet 2546 Ink Advantage.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií