Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Rapture AP+ plus nový vizuál

HP dvd557s čierna

Zobraziť katalóg
HP dvd557s čierna
5 1 hodnotení
Externá napaľovačka - DVD ± R 8x, DVD-RW 6x, DVD + RW 8x, DVD ± R9 (DL) 6x, DVD-RAM 5x, LightScribe, USB 2.0, retail
Kód:  LB116l3 Produktové číslo:  dvd557s Stránky výrobcu

HP dvd557s čierna

Moderné externá DVD napaľovačka HP určená pre pripojenie k počítaču či notebooku pomocou rozhrania USB.Súčasťou balenia je napaľovací program Nero Essentials, takže stačí napaľovačku pripojiť a môžete začať pracovať.Mechanika podporuje aj dvojvrstvové médiá a dokáže z nich čítať a zapisovať na ne šesťnásobnú rýchlosťou.Nechýba podpora ani všetkých ostatných typov médií CD a DVD vrátane DVD-RAM.Integrovaná je aj podpora technológie LightScribe pre potlač médií priamo v napaľovačke.Na pripojenie mechaniky stačí iba dostupné rozhranie USB 2.0, ktoré postačí aj pre napájanie zariadení.

Parametre a špecifikácie:

Podporované formáty:
CD-R, CD-RW, DVD ± R, DVD ± RW, DVD-RAM, DVD + /-R DL, DVD-ROM

Rýchlosti zápisu:

DVD + /-R DL 6x
DVD ± R 8x, DVD-RW 6x, DVD + RW 8x
DVD-RAM 5x
24x CD-R, 24x CD-RW

Rýchlosť čítania:
8x DVD-ROM
24x CD-ROM

Rozhranie:
USB 2.0

Veľkosť médií:
8 cm, 12 cm

Ostatné:
LightScribe

Obsah balenia:

DVD mechanika
Softvér
USB kábel

Farebné prevedenie:
Čierne

Napaľovačky podporujú aj nižšiu rýchlosť zápisu dát. V popise sa uvádza väčšinou iba maximálna možná rýchlosť.

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP dvd557s čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP dvd557s černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP dvd557s černá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP dvd557s černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP dvd557s černá.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií