Alzaboxy Q1 Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HP NVIDIA Quadro FX380

Zobraziť katalóg
HP NVIDIA Quadro FX380
Grafická karta 256MB DDR3, PCIe x16, 2x DVI
Kód:  EN054b Produktové číslo:  NB769AA Stránky výrobcu

HP NVIDIA Quadro FX380

Špičková grafická karta vhodná do vícemonitorových grafických pracovních stanic, kde je schopna stabilního výkonu s malým tepelným vyzařováním, na které stačí pouze pasivní chladič a neruší Vás tedy hluk od práce. Karta je postavena na čipu NVIDIA Quadro NVS 450 zásobený 256 MB paměti DDR3 a nabízí vysoké rozlišení 2560 x 1600 pomocí čtyř DisplayPortů nebo pomocí přiložené redukce na DVI-D. Pro dokonalý obraz je ve výbavě duální převodník RAMDAC a duální vysílače TMDS pro nejnovější LCD. Samozřejmostí je hardwarová podpora standardu Microsoft DirectX 10.

Parametry a specifikace:

Čip:

NVIDIA Quadro FX380

Paměť:
256 MB DDR3
128-bitová sběrnice

Rozhraní:
PCI Express x16

Výstupy:
4 x DisplayPort

Maximální rozlišení:
2560 x 1600 bodů

Podporované standardy:
Podpora OpenGL 2.1
Microsoft DirectX 10.0
NVIDIA CUDA

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP NVIDIA Quadro FX380
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP NVIDIA Quadro FX380. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP NVIDIA Quadro FX380. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP NVIDIA Quadro FX380. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP NVIDIA Quadro FX380.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií