Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET PET

HP Pavilion 500-202ec

Zobraziť katalóg
HP Pavilion 500-202ec
4,6 10 hodnotení
Počítač - AMD Quad Core A10-5700, chipset AMD FCH A75, RAM 8GB DDR3, AMD Radeon R7 240 2 GB, HDD 1TB 7200 otáčok, DVD, USB 3.0, čítačka pamäťových kariet, USB klávesnica a myš, Windows 8.1 64 bit (G3P43EA)
Kód:  HPCD0004k Produktové číslo:  G3P43EA#BCM Stránky výrobcu

HP Pavilion 500-202ec

Počítač HP Pavilion 500 je špičkovým strojom, ukrytým v elegantnom tele, ktorý ponúka naozaj veľa výpočtového výkonu. Je navrhnutý tak, aby zvládal plynulý beh grafických aplikácií či moderných hier a nezľakol sa ani náročného multitaskingu. Vďaka tomu sa hodí ako do kancelárie, dde si ľahko a rýchlo poradí so všemožnými nástrahami, tak domov, kde sa stane obľúbeným centrom zábavy a vášniví hráči si zahrajú aj moderné hry. Ako prvé vás po zapnutí uvíta inovatívne rozhranie predinštalovaného systému Microsoft Windows 8.1, počítač môžete teda ihneď po vybalení začať používať.

Srdcom počítača je štvorjadrový procesor AMD Quad Core A10-5700, ktorý tiká na frekvencii 3,4 GHz a ponúkne až 4 MB vyrovnávacej pamäte. Grafický čip pochádza tiež od spoločnosti AMD a konkrétne ide o model Radeon R7 240 s 2 GB vyhradenej pamäte. Samotná operačná pamäť má veľkosť 8 GB RAM DDR3. Ďalej je stroj osadený HDD úložiskom s kapacitou 1 TB, ktorého platne rotujú rýchlosťou 7200 otáčok za minútu. Aby toho nebolo málo, je počítač tiež vybavený portom USB 3.0, ktorý je až 10x rýchlejší ako jeho predchodca a veľmi užitočnou čítačkou pamäťových kariet. Tiež disponuje optickou DVD mechanikou, takže si môžete prehrať film či na DVD uložiť fotky z dovolenky. Okrem toho je súčasťou balenia klávesnica a myš.

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Počítač HP Pavilion 500-202ec s nastavením Standard (v Alza). Stáhnul jsem program Norton Bootable Recovery Tool z nabídky Norton, ale po instalaci jeho průvodce jsem zjistil, že složka Recovery Image (D:) je prázdná. Prosím o radu, jestli je možné původní obsah Recovery Image nějak obnovit. Ve smyslu ustanovení OEM nevidím možnost, zejména protože neznám 25-místný kód k systému.

Diskusia a poradňa k HP Pavilion 500-202ec
Príslušenstvo pre HP Pavilion 500-202ec
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Pavilion 500-202ec.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií