Rapture Rapture

HP Pro 3500 G2 MicroTower

Zobraziť katalóg
HP Pro 3500 G2 MicroTower
4,7 6 hodnotení
Počítač - Intel Pentium G2030 Ivy Bridge, Intel H61 Express, RAM 4GB DDR3, Intel HD Graphics, HDD 500GB 7200 otáčok, DVD, klávesnica a myš, Windows 8 Pro 64bit - predinštalované Windows 7 Professional 64bit CZ (J4A34ES)
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  HPBD1004j Produktové číslo:  J4A34ES#BCM Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP Pro 3500 G2 MicroTower

Dodá výkon k pracovnému nasadeniu

Počítač HP Pro 3500 G2 MicroTower je ideálnym riešením pre vašu domácu alebo firemnú kanceláriu . A rozhodne nie len kvôli krásnemu modernému dizajnu s lesklým povrchom vpredu. Vybavený dvojjadrovým procesorom Intel Pentium G2030 Ivy Bridge s taktom 3 GHz, integrovanou grafickou kartou Intel HD Graphics a 4 GB DDR3 pamäte, ponúka za nízku cenu presne taký výkon, aký pre prácu s náročnými kancelárskymi programami potrebujete. Počítač môžete začať ihneď po rozbalení používať vďaka predinštalovanému operačnému systému Microsoft Windows 7 Professional, ktorý je k práci ako stvorený, alebo možno ľahko upgradovať na novšie Windows 8 Pro. Všetko záleží len na vašich preferenciách.

Široké možnosti rozšírenia

PC si môžete prispôsobiť vďaka jednému PCI Express x16 a trom PCI Express x1 slotom. Pretože HP Pro 3500 G2 disponuje dvoma RAM pozíciami, vylúčená nie je ani možnosť zvýšenia kapacity operačnej pamäte až na 8 GB. K už tak výborné rozšíriteľnosti si nakoniec pripočítajte ešte pevný disk s kapacitou 500 GB a optickou vypalovací jednotku, ktorá podporuje všetky bežné formáty DVD a môžete ľahko prehrávať obľúbené filmy alebo zálohovať potrebné dáta.

Bohatá konektorová výbava

Pripojenie externých periférií zabezpečuje veľké množstvo USB portov. Tento počítač vám poskytne možnosť pripojenia zobrazovacie zariadenia konektorom VGA alebo DVI-D, takže či už budete chcieť zapojiť ovládacie periférie, tlačiareň alebo flash disk, nikdy nenarazíte na nedostatok prípojok.

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Vážení, u zboží HP Pro 3500 G2 MicroTower inzerujete dodání dvou operačních systémů - předinstalovaný win7 a přiložený Win8.1. Je druhý systém (Win8.1) licenčně vázán na předinstalovaný systém, či se jedná o samotnou licenci a tudíž jej lze nainstalovat i na jinou stanici? Děkuji, s pozdravem Jan Kříž

Diskusia a poradňa k HP Pro 3500 G2 MicroTower
Príslušenstvo pre HP Pro 3500 G2 MicroTower Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Pro 3500 G2 MicroTower.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií