Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HP ProBook 450

Zobraziť katalóg
HP ProBook 450
4,6 9 hodnotení
Notebook - Intel Core i3 3120 Ivy Bridge, 15.6" LED 1366x768 antireflexný, RAM 4GB DDR3, Intel HD Graphics 4000, HDD 500GB 5400 otáčok, DVD, WiFi, Bluetooth 4.0, webkamera, HDMI, USB 3.0, 6 článková batéria, Windows 8 64 - bit, brašna (H0V95EA)
Kód:  HPBN1055q Produktové číslo:  H0V95EA#BCM Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP ProBook 450

HP ProBook 450 je stelesneným prenosného multimediálneho výkonu a všestranne zabezpečeného pracoviská v štýlovo spracovanom šasi. To je vyrobené s použitím kvalitného hliníka, čo má za následok ľahké a tenké prevedenie. Vďaka tomu sa vám bude dobre prenášať a plniť úlohy mimo zásuvku až po dobu 8 hodín. Osvedčený procesor Intel Core i3 3120 patrí do rodiny Ivy Bridge a ponúkne viac než dostatok výpočtového výkonu aj pre náročnejšie aplikácie všedného dňa. Integrovaný grafický čip Intel HD Graphics 4000 si poradí aj s menej náročnými 3D hrami. Prístroj je vybavený inovatívnym operačným systémom Microsoft Windows 8.

Počítače HP ProBook sú podrobované náročným testom, aby sa zabezpečilo, že obstoja v pracovných podmienkach. Počas procesu komplexného testovania sú počítače vystavené 115 000 hodinám skúšok, čo sa pozitívne odráža v ich spoľahlivosti. Vaše dáta budú v bezpečí na pevnom disku s ochrannou funkciou HP 3D DriveGuard, ktorá v prípade pohybu či nárazu zamedzí jeho poškodeniu. Nechýba klávesnica odolná proti poliatiu tekutinami. Pri prípadnej nehode tak elektronika notebooku zostáva v bezpečí.

V spolupráci s dodávaným softvérom HP ponúka pokročilé možnosti všestranného zabezpečenia aj zálohovania. HP Password Manager sa postará o zapamätanie vašich hesiel, a vy tak môžete používať oveľa dlhšie a zložitejšie kombinácie. Sada softvéru HP Client Security vám pomôže zašifrovať pevný disk, natrvalo odstrániť nechcené dáta, obmedziť neoprávnený prístup a vykonávať ďalšie akcie, pre čo možno najväčšie bezpečie vášho virtuálneho života.

Parametre a špecifikácia

HDD kapacita
0,5 TB (500 GB) Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
2,5 GHz (2 500 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
HDD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
15,6" Hotovo!
Kapacita úložiska
500 GB Hotovo!
Výbava
Numerická klávesnica, Operačný systém, Optická mechanika Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Core i3 Hotovo!
Frekvencia procesora
2,5 GHz (2 500 MHz) Hotovo!
Cache procesora
3 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!
Frekvencia pamäte
1 600 MHz (1,6 GHz) Hotovo!
Celkový počet slotov
Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics 4000 Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
HDD Hotovo!
Kapacita úložiska
500 GB Hotovo!
Rozhranie disku
Serial ATA II Hotovo!
HDD kapacita
0,5 TB (500 GB) Hotovo!

Výbava

Výbava
Numerická klávesnica, Operačný systém, Optická mechanika Hotovo!
Webkamera
720 px Hotovo!

Batéria

Počet článkov
Hotovo!
Maximálna výdrž batérie
7,84 h Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2,26 kg Hotovo!

Rozhranie

Grafické výstupy
HDMI, VGA Hotovo!
Sieťové
RJ-45 (LAN) Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Hotovo!
USB 2.0
2 × Hotovo!
WiFi
802.11n, 802.11g, 802.11b Hotovo!

Rozmery

Šírka
375 mm Hotovo!
Hĺbka
256,2 mm Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP ProBook 450 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP ProBook 450.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií