Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

HP ProDesk 490 G2 MicroTower

Zobraziť katalóg
HP ProDesk 490 G2 MicroTower
4,8 12 hodnotení
Počítač - Intel Core i7 4790 Haswell, Intel H87 Express, RAM 8GB, NVIDIA GeForce GT 630 2GB, HDD 1TB 7200 otáčok, DVD, DVI, USB 3.0, klávesnica a myš, Windows 8.1 Pro 64-bit - predinštalované Windows 7 Professional 64-bit (J4B05EA)
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  HPBD1015q Produktové číslo:  J4B05EA#BCM Stránky výrobcu

HP ProDesk 490 G2 MicroTower

Intel Core i7 4790

Spoľahlivá zostava HP ProDesk 490 G2 sa hodí do podnikových sfér s vysokým pracovným nasadením. Rad ProDesk udržuje vysoký štandard pri veľmi priaznivej cene. Elegantná skriňa s veľkosťou MicroTower nielen štýlovo doplní vaše pracovisko, ale prekvapí aj vnútornou hardvérovou výbavou, ktorej dominuje výkonný štvorjadrový procesor Intel Core i7 4790 najnovšej generácie Haswell. Taktovacia frekvencia činí 3,4 GHz, a pretože je tento kus kremíka vybavený funkciou Hyper-Threading, v skutočnosti pracuje ako procesor s 8 jadrami. Zostava má nainštalovaný 64-bitový operačný systém MS Windows 7 Professional, ale je možné ho zadarmo povýšiť na Windows 8.1 Pro.

Grafický výkon pre multimédiá aj hry

Dedikovaná grafická karta NVIDIA GeForce GT 630 poskytne kvalitný obrazový výstup a výkonom bez problémov vystačí na prácu s grafikou vrátane prehrávania Full HD videa. Ak predsa len budete potrebovať vyšší grafický výkon, možno ho dosiahnuť výmenou grafickej karty do slotu PCI-Express x16. Rozšíriť možno aj operačnú pamäť, ktorú tvorí rýchly modul typu DDR3 s kapacitou 8 GB. K dispozícii sú aj ďalšie dve voľné pozície a výsledná kapacita pamäte môže byť až 32 GB.

1 TB pevný disk pre vaše dáta

Pre ukladanie dát a aplikácií je pripravený mamutí disk s 1 TB voľného miesta. Ak by vám predsa len táto kapacita nestačila, alebo si chcete vytvoriť zálohu dôležitých súborov, potom použite DVD ± RW napaľovačku, s ktorou si môžete aj prehrať obľúbený film. Samozrejme sa nezabudlo ani na porty USB, ktorých je celkovo 8 a nechýba medzi nimi ani štvorica USB 3.0, ktorých rýchlosť je oproti USB 2.0 viac ako desaťnásobná. Na zadnom paneli nájdete dnes už relatívne vzácny, avšak stále využívaný, sériový port RS-232.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Operačný systém
Windows 7 Professional Hotovo!
Typ zostavy
Kancelársky Hotovo!
Model procesora
Intel Core i7 4790 Haswell Hotovo!
Frekvencia procesora
3,4 GHz (3 400 MHz) Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 7 Professional Hotovo!

Použitie

Typ zostavy
Kancelársky Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Model procesora
Intel Core i7 4790 Haswell Hotovo!
Frekvencia procesora
3,4 GHz (3 400 MHz) Hotovo!
Cache procesora
8 MB Hotovo!
Core Boost Frekvencia
3,9 GHz (3 900 MHz) Hotovo!
Max TDP
84 W Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
NVIDIA GeForce Hotovo!
Model grafickej karty
GT 630 Hotovo!

Grafická karta

Pamäť grafickej karty
2 GB Hotovo!
Počet stream procesorov
384× Hotovo!

Základná doska

Sloty pre prídavné karty
PCI Express x1, PCI Express x16 Hotovo!

Disk

Kapacita úložiska
1 000 GB (1 TB) Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Čítačka pamäťových kariet, Optická mechanika Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Čierna Hotovo!

Zdroj

Zdroj
300 W Hotovo!

Výstupy

USB 2.0
4 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
4 × Hotovo!
Grafické
VGA D-SUB, DVI, DisplayPort Hotovo!
Ďalšie
COM port, LAN, PS/2, Vstup na mikrofón, Výstup na slúchadlá/reproduktor Hotovo!

Skrinka

Šírka
167 mm Hotovo!
Výška
357 mm Hotovo!
Hĺbka
361 mm Hotovo!
Hmotnosť
6,5 kg Hotovo!

Príslušenstvo

Základné príslušenstvo
Myš, Klávesnica Hotovo!

Produktový rad

Rad počítača
HP ProDesk Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, koupil jsem si tento počítač a potřeboval bych ho dát do továrního nastavení, jenže nemám Recovery CD (Windows 7 Pro). Ale prý se dá nechat poslat tak se chci zeptat co mám udělat? Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, chci se zeptat na počítač, který zde máte. Jde o grafickou kartu ( NVIDIA GeForce GT 630 ) je GDDR3 nebo GDDR5 ? A jak je to u tohoto počítače s Windows? Píšete "Windows 8.1 Pro 64-bit - předinstalované Windows 7 Professional 64-bit (J4B05EA) - zdarma upgrade na Windows 10", je možno mít licenci jen na W7 a tím mít levnější PC? A ještě má základní příslušenství o jaké bych neměl zájem a to myš a klávesnice jde to i bez nich? Děkuji Václav Hrabě

Diskusia a poradňa k HP ProDesk 490 G2 MicroTower
Príslušenstvo pre HP ProDesk 490 G2 MicroTower Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP ProDesk 490 G2 MicroTower.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií