Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

HP ProOne 400 19 "G1

Zobraziť katalóg
HP ProOne 400 19 "G1
4,5 2 hodnotení
All In One PC - 19.5 "LED 1600x900 matný, Intel Celeron G1820T Haswell, RAM 4GB DDR3, Intel HD Graphics, HDD 500GB 7200 otáčok, DVD, čítačka pamäťových kariet, WiFi, USB 3.0, DisplayPort, klávesnica, myš, Bez operačného systému (D5U12EA)
Kód:  HPBD6010 Produktové číslo:  D5U12EA#BCM Stránky výrobcu

HP ProOne 400 19 "G1

HP ProOne 400 G1 je štýlový kancelársky počítač zabalený do tela monitora. Dômyselne zvolený hardvér spotrebováva menej energie, než klasické stolové počítače, pri zachovaní výpočtového výkonu. Ľahká konštrukcia celého zariadenia navyše umožňuje jednoduchú manipuláciu a šetrí veľa miesta. Veľký 19,5 "displej s rozlíšením 1600x900 pixelov poskytuje dostatok zobrazovacieho priestoru pre prácu vo viacerých oknách súčasne. Matný povrch eliminuje odlesky.

Výkon počítača obstaráva procesor Intel Celeron G1820T z radu Haswell, ktorý vyniká vysokým výkonom, malou spotrebou a s malým zahrievaním. Dve fyzická jadrá tikajú na vysokej frekvencii 2,4 GHz a bezproblémovo sa vysporiadajú s multitaskingom, plynulým prehliadaním internetových stránok, prácou v kancelárskych aplikáciách či sledovaním filmov. Výkon počítača je podporený 4GB RAM a 500GB diskom .

Pre vylepšenie komunikácie s priateľmi či rodinou môžete využiť zabudovanú webkameru spoločne s mikrofónom . Dôležité dáta je nutné mať vždy zálohované, k čomu vám poslúži DVD napaľovačka na bočnej strane monitoru alebo čítačka pamäťových kariet . K internetu si počítač pripojíte cez ethernetové rozhranie alebo bezdrôtovo pomocou Wi-Fi . Súčasťou balenia je praktický set klávesnica s myšou . Ďalšie periférie bezproblémovo pripojíte cez štvoricu USB 2.0 alebo dvojicu vysokorýchlostných USB 3.0 portov .

Počítač je dodávaný bez operačného systému .

  • Pokiaľ chcete, aby sme vám nastavili počítač už pri prvom spustení, využite spoločne so zakúpeným zariadením našu službu „Prvé spustenie počítača“.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Celeron Hotovo!
Operačný systém
Bez operačného systému Hotovo!
Typ zostavy
All-in-one PC, Kancelársky, Mini PC Hotovo!
Uhlopriečka displeja
19,5" (49,53 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
1600 × 900 px Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Bez operačného systému Hotovo!

Použitie

Typ zostavy
All-in-one PC, Kancelársky, Mini PC Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
19,5" (49,53 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
1600 × 900 px Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Celeron Hotovo!
Frekvencia procesora
2,4 GHz (2 400 MHz) Hotovo!
Cache procesora
2 MB Hotovo!
Core Boost Frekvencia
2,6 GHz (2 600 MHz) Hotovo!
Max TDP
35 W Hotovo!
Funkcie procesora
Model so zníženou spotrebou Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics 4600 Hotovo!

Disk

Kapacita úložiska
500 GB (0,5 TB) Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Čítačka pamäťových kariet, Optická mechanika, Wi-Fi Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Čierna Hotovo!
Veľkosť skrine
Mini ITX Hotovo!

Zdroj

Zdroj
120 W Hotovo!

Výstupy

USB 2.0
4 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Hotovo!
Grafické
DisplayPort Hotovo!
Ďalšie
COM port, LAN, Vstup na mikrofón, Výstup na slúchadlá/reproduktor Hotovo!

Skrinka

Šírka
495 mm Hotovo!
Výška
339 mm Hotovo!
Hĺbka
42 mm Hotovo!
Hmotnosť
5,07 kg Hotovo!

Príslušenstvo

Základné príslušenstvo
Myš, Klávesnica Hotovo!

Produktový rad

Rad počítača
HP ProOne Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP ProOne 400 19 "G1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP ProOne 400 19" G1.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií