PET PET

HP SlateBook x2 10-h000ec Smoke Silver

Zobraziť katalóg
HP SlateBook x2 10-h000ec Smoke Silver
4,8 12 hodnotení
Tablet - NVIDIA Tegra 4 T40S Quad-Core 1.8 GHz, Dotykový 10.1" 1920x1200, RAM 2GB DDR3L, SSD 32GB, WiFi, Bluetooth 4.0, 2x Webkamera, HDMI, SDHC, Dokovacia základňa s klávesnicou, Google Android 4.2.2
Kód:  HPCN0061c Produktové číslo:  E2U25EA#BCM Stránky výrobcu
HP SlateBook x2 10-h000ec Smoke Silver Predaj skončil

HP SlateBook x2 10-h000ec Smoke Silver

Unikátny tableet HP Slatebook x2 s odnímateľnou dokovacou stanicou s klávesnicou dokáže plne uspokojiť nielen požiadavky na mobilitu, ale i na maximálnu efektivitu pri práci. Vybavený najnovšou generáciou ARM procesora nVidia Tegra 4 tablet nemá problém ani s tými najnáročnejšími aplikáciami, ako je sledovanie FullHD filmov, hranie náročných hier či prácu vo viacerých aplikáciách naraz. Exkluzivitu tabletu len ďalej potvrdzuje kvalitnú DTS + zvuk špičkový IPS displej s FullHD rozlíšením a neuveriteľne realistickým podaním farieb. Všetko završuje čoraz viac obľúbený operačný systém Google Android 4.2, s ktorým sa fantázii, zábave ani práci medze nekladú.




Nová generácia dokonalosti

  • Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť
  • Vysoký výkon procesor nVidia Tegra 4
  • Dokonalý IPS displej s FullHD rozlíšením
  • Dokovacia stanica s klávesnicou a batériou
  • Dvojica kamier
  • HDMI port na pripojenie obrazu k monitoru alebo TV
  • Operačný systém Google Android 4.2.2

Bezchybná symbióza


HP Slatebook x2 je univerzálne zariadenie 2 v 1, ktoré spája všetky prednosti notebooku na prácu a tabletu s neobmedzenými možnosťami multimediálnej zábavy. Dokovacia stanica sa k tabletu pripája pomocou magnetickej západky a celý proces je tak veľmi jednoduchý a navyše efektný.

Svet bez obmedzení


Pripojte sa na internet pomocou bezdrôtovej technológie Wi-Fi a vstúpte do sveta plného zábavy a množstva zaujímavých a praktických aplikácií menom Google Android Jelly Bean.

Čas začať pracovať


Nebojte si tablet HP Slatebook x2 vziať do práce. Aplikácia Kingsoft Office vám umožní prístup, editovať a sprístupňovať súbory v cloudovom úložisku. Predstavte si tú slobodu, ktorú získate tým, že môžete virtuálne pracovať s nástrojmi a dokumentami, ktoré dobre poznáte.

Energia na rozdávanie


Viac niekedy znamená menej. To však neplatí v prípade tabletu HP. Okrem batérie priamo v tele tabletu je zdrojom energie vybavená tiež stanica. Po prepojení tak získate dostatok energie na dlhé hodiny práce alebo zábavy a nemusíte sa tak takmer vôbec obmedzovať.

Displej, ktorý vás vtiahne


Dokonalý obraz v každej situácii ponúkne nekompromisný IPS displej s úžasne jemným rozlíšením 1920 x 1200 pixelov. Aj v tomto prípade si technológia IPS zachováva svoje prednosti, medzi ktoré patria široké pozorovacie uhly, živé farby, vysoký kontrast a skvelá čitateľnosť na slnku.


Veľa konských síl


Vnútri tabletu svoje čestné miesto zaujíma špičkový procesor nVidia Tegra 4. Aj cez svoj vysoký výkon však láme rekordy v oblasti výdrže a umožní vám pracovať a užívať si zábavu dlhé hodiny. Zažijete s ním neopakovateľné momenty pri hraní graficky pokročilých hier, pri sledovaní FullHD filmov, seriálov alebo pri nahrávaní videí pomocou jednej z dvojice kamier.

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP SlateBook x2 10-h000ec Smoke Silver
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP SlateBook x2 10-h000ec Smoke Silver. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP SlateBook x2 10 h000ec Smoke Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP SlateBook x2 10 h000ec Smoke Silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP SlateBook x2 10-h000ec Smoke Silver.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií