Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

HP Wireless Stereo Headset H7000 Black

Zobraziť katalóg
HP Wireless Stereo Headset H7000 Black
3,9 6 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá bezdrôtová, frekvenčný rozsah 20 Hz až 20 kHz (H6Z97AA)
Kód:  HPCP0570b Životnosť 12 mesiacov Produktové číslo:  H6Z97AA#ABB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP Wireless Stereo Headset H7000 Black

Čierna bezdrôtové náhlavné slúchadlá s nekompromisnou kvalitou a čistotou zvuku , excelentným zvukovým podaním, výkonom a dômyselnosťou na všetkých úrovniach zvukového zážitku. Vďaka vysoko kvalitným reproduktorom s vynikajúcou akustikou a vďaka funkciám, ktorými je náhlavná súprava vybavená, získate výnimočný zvuk s jedinečnou čistotou, širokým rozsahom a verným podaním od nízkych až po vysoké tóny.

Bluetooth je pohodlné riešenie pre pripojenie k PC, tabletom, smartfónom či MP3 prehrávačom a prehrávanie všetkého zvuku z počítača, sledovanie filmov či videí, pre internetové hovory, online komunikáciu alebo počúvanie hudby, streamovanie, hranie a chatovanie.

Vďaka svojmu dizajnu a nastaviteľnému vystuženému popruhu, slúchadlá zľahka dosadnú na vaše uši a padnú na vašu hlavu vždy ako uliate . Pomocou otáčania si ich môžete ešte ďalej prispôsobiť.
Poteší vás tiež predĺžená doba prehrávania, komfortné materiály a nabíjacie batérie.

Parametre a špecifikácia:

Kompatibilita
Windows XP/Vista™/7/8
Android 3.0 a novší
Apple iOS 4.3 a vyšší

Rozmery
181,01x139,75x12,32 mm

Obsah balenia
Náhlavná súprava
Kábel USB
Príručka pre rýchle nastavenie
Záručný list

Dobíjacie batérie
6-8 hodín prevádzky

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, Jak se tyto sluchatka zapinaji, nebo párují. Dekuji

Dobrý den, lze je použít k televizi Hyundai HL32382SMART? díky Zdenda

Diskusia a poradňa k HP Wireless Stereo Headset H7000 Black
Príslušenstvo pre HP Wireless Stereo Headset H7000 Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Wireless Stereo Headset H7000 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Wireless Stereo Headset H7000 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Wireless Stereo Headset H7000 Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP Wireless Stereo Headset H7000 Black.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií