PET AD homeoffice

BABY born Surprise 1

Zobraziť katalóg
BABY born Surprise 1
4,8 10 hodnotení
Bábika vhodná pre dievčatá, výška bábiky: 10cm, materiál: plast, pije z fľaštičky, ciká, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAif12224 Produktové číslo:  4001167904060

BABY born Surprise 1

Priletí bocian alebo vrana? Bude to chlapec alebo dievčatko? Bude mať svetlé vlásky alebo tmavé? A aké bude mať očká? Odpovede na všetky tieto otázky a ešte oveľa viac prekvapení nájdete po rozbalení rozkošného uzlíčka plného radosti. Poznávajte roztomilé bábätko BABY born Surprise kúsok po kúsku a objavte všetky jeho tajomstvo. Akonáhle bude všetko odhalené, môžete bábätku vyplniť jeho rodný list. Bábika BABY born Surprise s fusakom, fľaštičkou a plienkou je súčasťou zberateľskej série celkom dvanástich takýchto bábätiek. Zozbierajte ich všetky a starajte sa o ne ako o skutočné bábätka.

Kľúčové vlastnosti bábiky BABY born Surprise

  • Bábika schovaná v uzlíčku skrýva veľa tajomstiev 
  • BABY born Surprise s rodným listom k vyplneniu
  • Zisti, aké má bábika vlasy, oči a farbu fľaštičky
  • Bábika pije a ciká
  • V balení fusak, fľaštička a čarovná plienka
  • Vhodné pre deti od 3 rokov

Zistite všetky detaily o vašom bábätku

Opatrne rozviažte mašličku na ružovej zavinovačke a začnite zisťovať, aké bábätko sa vám narodilo. Či fusáčik, v ktorom spinká, je ako motýľ, králiček, medvedík alebo kytička. Aby ste bábätko BABY born Surprise prebudili a zistili, akú farbu majú jeho oči, jemne mu utrite viečka vlhkou handričkou. Až bábiku vybalíte z fusaku, uvidíte, aký má farebný tón kože, farbu vlasov a účes. Ak je priložená fľaštička modrej farby, je bábätko chlapec. Keď je fľaštička ružová, narodilo sa dievčatko. Naplňte fľaštičku vodou a dajte bábätku napiť. Po chvíli bude mať mokrú plienku, na ktorej sa objaví nejaký vzor. Z priloženého rodného listu podľa toho potom ľahko zistíte, čo bábika najradšej je.

Výška bábiky:
10 cm


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BABY born Surprise 1
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BABY born Surprise 1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BABY born Surprise 1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABY born Surprise 1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BABY Born Surprise 1.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií