Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

HTC One V (Primo) Black

Zobraziť katalóg
HTC One V (Primo) Black
4,1 16 hodnotení
Mobilní telefon 3.7" 800x480, 1GHz, RAM 512MB, interní paměť 4GB, fotoaparát 5mpx, GPS, WiFi, Bluetooth, 3G, FM, microSD, micro USB, Android 4.0
Kód:  RQ128a Produktové číslo:  T320e

HTC One V (Primo) Black

Mobilní telefon HTC One V je vybaven výkonným 1GHz procesorem, který vám poskytne vynikající podporu při každodenním pracovním vytížení. Jako zobrazovací plochu nabídne 3,7" displej s jemným rozlišením a uchvacujícím podáním barev. Integrovaný fotoaparát zachycuje snímky s vynikajícím rozlišením pěti milionů obrazových bodů. Fantastické fotografie zaznamenává dokonce i při nízké hladině okolního osvětlení. Pokročilý HTC ImageChip pak zajišťuje precizní zaostření v každém okamžiku, a díky závěrce, která se nikdy nezpozdí, vám žádný záběr neunikne. Samozřejmostí je rovněž podpora pro nahrávání HD videa, či pořízení snímku ve chvíli, kdy natáčíte video.

HTC One V využívá technologii Beats Audio, která se postará o špičkově prokreslený a vysoce detailní hudební přednes, jaký byste od mobilního telefonu opravdu nečekali. Integrovaná 4gigabytová paměť vám poskytne dostatek prostoru k uložení všech důležitých aplikací. Případně jí můžete dále rozšířit pomocí integrovaného slotu microSDHC. To vše v šasi s mimořádně detailním zpracováním a nadčasovou konstrukcí, která vypadá opravdu fantasticky.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
3,7" (9,4 cm) Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.0 Ice Cream Sandwich Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HTC One V (Primo) Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HTC One V (Primo) Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HTC One V (Primo) Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HTC One V (Primo) Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HTC One V (Primo) Black.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií