AP+ nový vizuál AD homeoffice

HUAWEI Ascend P6 Pink

Zobraziť katalóg
HUAWEI Ascend P6 Pink
4,6 5 hodnotení
Mobilný telefón 4,7" dotykový, procesor Quad-Core 1,5 GHz, RAM 2GB, 8GB, WiFi, GPS, Bluetooth, microSD, Android 4.2
Kód:  UM935c Produktové číslo:  Ascend P6 Pink Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HUAWEI Ascend P6 Pink

Huawei Ascend P6 tvrdo útočí na najvyššie modely známejších výrobcov a vytvára nový štandard špičkového telefónu, ktorý si môže zaobstarať naozaj každý. S profilom hrúbky 6,18 mm hrdo ašpiruje na vôbec najtenší smartfón súčasnosti a podareným dizajnom potvrdzuje svoju príslušnosť k tomu najlepšiemu, čo si môžete aktuálne zaobstarať.

Výpočtový výkon obstaráva štvorjadrový procesor Cortex A9 taktovaný na vysokej frekvencii 1,5 GHz, ktorému zdatne sekunduje 2 GB operačná pamäť. Vďaka spojeniu výkonného hardvéru a inštalovanému operačnému systému Android 4.2 Jelly Bean si budete môcť zahrať najmodernejšie hry a všetky ostatné aplikácie, ktoré si stiahnete z portálu Google Play. Tisícovky sú ich pritom úplne zadarmo a ostatné zaobstaráte doslova za pár korún.

Špičkové zobrazenie, vynikajúca výbava


V čele celého telefónu je komfortný 4,7" IPS+ displej, s ktorým si budete môcť vychutnávať všetok obsah so žiarivými farbami z akéhokoľvek uhla a perfektnou čitateľnosťou aj na priamom slnku - a to všetko vo vysokom rozlíšení 1280 x 720 bodov. Šírka telefónu pritom nedosahuje ani 66 milimetrov, takže ho budete pohodlne ovládať aj jednou rukou. Na zadnej strane telefónu sa skrýva špičkový fotoaparát s rozlíšením 8 Mpx, automatickým zaostrovaním, LED bleskom a podporou záznamu videa v rozlíšení Full HD. V prednej časti prístroja potom nájdete mimoriadne kvalitnú druhú kamerku na videohovory.

Prenášajte dáta a užívajte si multimédiá


Telefón ľahko spojíte so svetom pomocou bezdrôtového rozhranie Wi-Fi a ľubovoľnými perifériami s využitím technológie Bluetooth. Bezdrôtové streamovanie médií uložených v domácej sieti vám uľahčí certifikácia DLNA. Port USB nielen, že využijete na nabíjanie a dátové prenosy, ale s voliteľným adaptérom vyvediete výstup telefónu do vášho televízora s veľkou uhlopriečkou. Veľkorysé úložisko s kapacitou 8 GB ľahko ešte vylepšíte o ďalších 32 GB pomocou microSDHC karty.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,5 GHz (1 500 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.2 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HUAWEI Ascend P6 Pink Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HUAWEI Ascend P6 Pink. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HUAWEI Ascend P6 Pink. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HUAWEI Ascend P6 Pink. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HUAWEI Ascend P6 Pink.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií