PET PET

LifeView LV3H

Zobraziť katalóg
LifeView LV3H
Tuner interní, analog/ HD DVB-T tuner, H.264, DO, EPG, Time-Shifting, PCI
Kód:  JT893h Produktové číslo:  LV3H
LifeView LV3H Predaj skončil

LifeView LV3H

Televízna karta určená pre príjem analógového i digitálneho pozemného TV vysielania (DVB-T) i FM vysielanie.Pre pripojenie k počítaču je vybavená klasickým PCI rozhraním.Na karte nájdete dva anténní konektory IEC, pre pripojenie externých antén.Karta sa dodáva s pokročilým ovládacím programom s možnosťou priameho záznamu videa na disk vo formáte MPEG-2 alebo as podporou funkcie Time-Shift.Súčasťou balenia je aj diaľkový ovládač pre ľahkú a rýchlu obsluhu.Podpora EPG je samozrejmosťou.

Formát DVB-T predstavuje budúcnosť televízneho vysielania.Ide o priame pozemné vysielanie MPEG2 video streamu so špičkovou kvalitou obrazu.Keďže všetko prebieha digitálne, kvalitu obrazu neovplyvňuje rušenie, odrazy a podobne.Navyše nie je potrebné inštalovať novú anténu, systém je plne kompatibilný so všetkými anténním systémami klasickej analógovej televízie.

Parametre a špecifikácie:

Príjem:
Analógový
DVB-T
FM tuner

Rozhranie:
PCI 2.3

Podporované formáty:
Záznam:MPEG-2

Vstupy a výstupy:
2x Anténny IEC konektor

Obsah balenia:
TV karta
Diaľkové ovládanie
Batérie do diaľkového ovládania
CD so software

Poznámka:pred nákupom sa informujte o dostupnosti digitálneho vysielania vo Vašej lokalite, napr/ / www.digitalnitelevize.cz / "> tu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LifeView LV3H. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LifeView LV3H. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LifeView LV3H. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LifeView LV3H.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií