Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Hyundai MSD 861 DRU

Zobraziť katalóg
Hyundai MSD 861 DRU
3,8 21 hodnotení
Mikrosystém DVD/CD, MP3, WMA, OGG, JPG, AVI, MPEG, OGM, VOB, Divx, Xvid, digitálny PLL Fm tuner, USB vstup, funkcia ripovanie, výstupný výkon 2x 5 W, Scart, výstup na slúchadlá, audio výstup, RCA , koax. audio výstup, DO
Kód:  JHY303d1 Produktové číslo:  HYUMSD861DRU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hyundai MSD 861 DRU

Cenovo prívetivý mikrosystém v krásnom dizajne s drevenými reprobedňami. Disponuje DVD mechanikou a niekoľkými potešujúcimi funkciami. Je ideálnou voľbou do malých miestností, kde nezaberie veľa miesta a napriek tomu vydá za oveľa väčšie prístroje. Vďaka svojmu multimediálnemu využitiu sa dá považovať za základné multimediálne stereo centrum.


Integrovaná mechanika v hlavnej jednotke si poradí so všetkými bežne používanými CD a DVD nosičmi. Podporované formáty pre hudbu sú MP3, WMA, OGG. Pre video potom formát AVI v populárnych kompresiách DivX a XviD. Nemôže chýbať podpora pre obrázky JPG a niekoľko typov súborov titulkov. Všetky podporované multimediálne súbory je tiež možné priamo prehrávať z externých USB zariadení, pretože mikrosystém je vybavený USB vstupom.

Medzi štandardnú výbavu patrí digitálny tuner s vlnovým rozsahom AM/FM, automatickým ladením a s pamäťou na 40 rozhlasových staníc. Významnou funkciou je známe ripovanie. Ide o veľmi užitočnú funkciu, ktorá vám dovolí vytvárať komprimované MP3 súbory z CD diskov bez nutnosti použitia počítača. Vytvorené MP3 skladby sa priamo ukladajú na vložené USB dátové úložisko alebo na pamäťovú kartu. Pre pripojenie mikrosystému k televízoru budete mať na výber z výstupov SCART alebo AV.

Upozornenie: Pre prehrávanie MP3 a ďalších formátov je potrebné pripojiť televízor (kvôli pohybu v zložkách atď.).

Parametre a špecifikácia:

Výstupný výkon:
2x 5 W

Počet kanálov:
2.0

Tuner:
Digitálne PPL
Pásmo FM/AM
Automatické ladenie
40 predvolieb

Podporované médiá:
DVD - R, DVD + R, DVD - RW, DVD + RW, DVD - VIDEO
CD, CD - -R/RW, VCD, SVCD

Podporované formáty:
Audio: MP3, WMA, OGG
Video: AVI, DivX 3/4/5/6, XviD
Foto: JPG
Titulky: SRT, SUB, TXT, SMI

Význačné funkcie:
Ripovanie
Subtitles Manager (možnosť voľby vzhľadu titulkov)

Rozhranie:
1x SCART
1x AV výstup
1x digitálny koaxiálny audio výstup
1x výstup na slúchadlá
1x Line výstup
1x USB vstup

Rozmery:
410 x 210 x 226 mm (Š x V x H)

hmotnosť:
4 kg

Dodávané príslušenstvo:
diaľkový ovládač

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Výkon
10 W Hotovo!
Typ tunera
FM Hotovo!
Počet predvolieb
40 × Hotovo!
Šírka prehrávača
155 mm Hotovo!
Výška prehrávača
208 mm Hotovo!

Rádio

Typ tunera
FM Hotovo!
Počet predvolieb
40 × Hotovo!

Základné parametre

Výkon
10 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača
155 mm Hotovo!
Výška prehrávača
208 mm Hotovo!
Hĺbka prehrávača
230 mm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den lze toto zařízení zapojit tak, aby hral zvuk i z televize když se chci pouze koukat na televizi bez zapnutí DVD přehrávače ? v návodu jsem to nikde nenašla. Děkuji za rychlou odpověď

Dobrý den. Lze v tomto přístroji přehrávat audiosoubory ve formátu mp3 vypálené na DVD mediu? Pokud ne, který jiný mikrosystém v nabídce to umožňuje?

Dobrý den, chtěl bych vědět zda lze připojit mikrosystém Hyundai MSD 861 DRU na monitor pc pomocí redukce Scart/VGA aby fungovalo přehrávání DVD aniž bych ho musel připojovat na televizor? Děkuji.

Diskusia a poradňa k Hyundai MSD 861 DRU
Príslušenstvo pre Hyundai MSD 861 DRU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hyundai MSD 861 DRU. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hyundai MSD 861 DRU.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií