AD homeoffice AlzaBoxy Q1

i-TEC PCIe 2x USB 3.0

Zobraziť katalóg
i-TEC PCIe 2x USB 3.0
Radič 5Gbps
Kód:  FZ292b Produktové číslo:  PCE2USB3

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

i-TEC PCIe 2x USB 3.0 Predaj skončil

i-TEC PCIe 2x USB 3.0

Praktická rozšiřující karta s dvoma portami najvyššej revízie rozhranie USB 3.0!Pasuje do bežného rozhrania PCI Express x1 a vyžiada si jedno prídavné napájanie z počítačového zdroja.Potom už stačí nainštalovať softvér a využívať nové možnosti najmodernejšieho rozhranie USB, ktoré je samozrejme plne spätne kompatibilný s verziami 2.0 a 1.1.



Nová špecifikácie rozhrania USB 3.0 s názvom SuperSpeed USB vyniká najmä vyššou maximálnou prenosovou rýchlosťou 5 Gbit/s, čo desaťnásobok staršie revízie USB 2.0.Pridáva navyše režimy pre úsporu energie a nové druhy prenosu.Ač používa iný typ kábla, tvar konektoru je zachovaný a je spätne kompatibilný so staršími zariadeniami USB2.0 a USB1.1.Všetko tak funguje podobne, ako sme zvyknutí, teda zariadenia idú pripájať a odoberať bez reštartu systému (HotSwap).



Parametre a špecifikácie:



Čipset:

NEC µPD720200



Rozhranie:

PCI Express x1 (revízia 2.0)



Porty:

2 x USB 3.0 kompatibilný s USB 2.0 a 1.1

Podpora HotSwap



Napájanie:

5 V, až 900 mA pre každý port

1 x prídavné napájanie 4-pin molex



Prenosová rýchlosť:

Až 5 Gbit/s



Podporované operačné systémy:

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si i-TEC PCIe 2x USB 3.0. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte i-TEC PCIe 2x USB 3.0. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte i-TEC PCIe 2x USB 3.0. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: i-TEC PCIe 2x USB 3.0.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií