AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

iFrogz Plugz - ružová

Zobraziť katalóg
iFrogz Plugz - ružová
4,0 1 hodnotení
Slúchadlá extra ľahká, vhodná pre mobilné telefóny, frekvenčný rozsah 30 Hz - 20 000Hz, meniče 9mm, neodymové magnety, impedancia 32 ohm, dĺžka kábla 1.25
Kód:  IFG010c Produktové číslo:  8594159021174

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

iFrogz Plugz - ružová

Kompaktné slúchadlá iFrogz Plugz sú stelesnením jednoduchého a dokonale funkčného dizajnu. Skvele sa hodí počúvanie modernej tanečnej hudby a rozličných interpretov súčasnej populárnej tvorby. Spolu s mikrofónom a ovládaním telefónnych hovorov sú vhodné aj ako headset k širokej palete mobilných telefónov.

9mm vinutia meničov poskytuje zodpovedajúce odozvu v celom frekvenčnom spektre a to všetko bez nežiaduceho skreslenia. Samozrejmou súčasťou balenia sú tiež tri páry rôzne veľkých štupľov, aby slúchadlá padla naozaj každému užívateľovi a zároveň zabezpečila vynikajúce odtienenie okolitého hluku.

Mikrofón a jednotlačidlové ovládanie hovorov spolupracuje s telefónmi Apple, BlackBerry, Android a väčšinou ostatných prenosných zariadení s 3,5 mm konektorom.

Kľúčové prvky:
  • Mikrofón a jednoduché ovládanie hovorov priamo na kábli.
  • Nástavce izolujúci okolitý hluk.
  • 3 náhradné páry silikónov v rôznych veľkostiach.

Parametre a špecifikácie:

Zvukové charakteristiky:
Meniče: 9 mm, neodymové magnety
Impedancia: 32 ohmov
Citlivosť: 98 dB +/- 3 dB pri 1 kHz
Frekvenčný rozsah: 30 - 20 000 Hz

Pripojenie:
Konektor: 3,5 mm
Dĺžka kábla: 1,25 m

Prevedenie:
Farba: ružová
Určenie: intra-aurálne (do ušného kanálika)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre iFrogz Plugz - ružová Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iFrogz Plugz - růžová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iFrogz Plugz - Pink. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iFrogz Plugz - Pink. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iFrogz Plugz - růžová.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií