Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Igráček Multigo - Sklápačka

Zobraziť katalóg
Igráček Multigo - Sklápačka
4,8 6 hodnotení
Herná sada –odporúčaný vek od 2 rokov
Kód:  HRAa2176 Produktové číslo:  8592168270118
Igráček Multigo - Sklápačka Predaj skončil

Igráček Multigo - Sklápačka

Legendárna hračka Igráček, s ktorou si hrali rodičia i starí rodičia, je opäť späť! Svet v ktorom Igráček žije, je plný farieb, upúta zobrazením všetkých možných povolaní a príslušenstva, ktoré daná práca využíva. Hra s Igráčkom odláka deti od počítačov a ukáže čaro danej profesie.

Táto súprava obsahuje nákladné auto s praktickým bajonet systémom (umožňuje jednoduchú výmenu korbičiek a príslušenstvo), 2 výmenné korbičky . Veľkosť auta je 22 cm. Hračka bola vyrobená v Českej republike a je určená pre deti od 2 rokov.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

 

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Oranžová Hotovo!
Výška
22 cm Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Oranžová Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
22 cm Hotovo!
Poznámka:
» Všetky figúrky Igráček

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Igráček Multigo - Sklápačka Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Igráček Multigo - Sklápěčka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Igráček Multigo - Kipper. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Igráček Multigo - Kipper. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Igráček Multigo - dömper.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií